Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették Gyárfás Tamást Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében.

A Bors azt írta, hogy 23 óra előtt néhány perccel Gyárfás Tamást vezetőszáron, rendőrségi autóval, fegyveres őrizettel szállították el a Nemzeti Nyomozó Iroda budapesti, Aradi utcai épületéből a Gyorskocsi utcai fogdába.

Így vitték a fogdába a rendőrök Gyárfás Tamást

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A lap szerint

Gyárfás 20 percet töltött a fogdában, ahol orvosi vizsgálatot végeztek rajta, majd visszavitték a Nemzeti Nyomozó Iroda épületébe, ahol valószínűleg az éjszakát is tölthette.

Az ORFK kedden közölte, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a kora délutáni órákban Budapesten elfogták, majd előállították Gyárfás Tamást és gyanúsítottként hallgatták ki ugyanabban az ügyében, mint Portik Tamást március 22-én.

A volt úszószövetségi elnököt emberölésre való felbujtással gyanúsítják.

Az Országos Rendőr-főkapitányság múlt kedden jelentette be honlapján, hogy a rendőrség tovább folytatja a nyomozást a Fenyő-gyilkosság ügyében, az eljárás célja a korábbi nyomozás során ismeretlenül maradt megbízó személyének megállapítása.

A Hír TV Riasztás című műsora szerint

Gyárfás Tamást Jozef Rohác testvérén keresztül zsarolhatta meg egy bizonyos hangfelvétellel.

Fővárosi Főügyészség szerint a kazetta 2004-2005 között készült és a gyilkosság potenciális felbujtói közötti beszélgetéseket, ezek részeit tartalmazza.

Arról konkrétan nincs információ, hogy milyen gyilkosság felbujtóiról lehet szó, de az biztos, hogy Gyárfás Tamás is beszél a felvételen. 

Címlapkép: Hír TV 

(Bors, BlikkSzeretlek Magyarország)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
20 év után fog kiderülni ?
Még az olaj ügyet kellene megpiszkálni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
20 év után fog kiderülni ?
Még az olaj ügyet kellene megpiszkálni...
papa.49
@nyanya001: Azt nem lehet 80 évre van titkosítva, a dédunokáink esetleg megismerhetik az igazi történetét !!!
cikicakk55
@nyanya001: Az a mai napig szóbeszéd,hogy Pintérrel az élen a Fidesz vezérkar nyakig benne volt a robbantásos és gyilkossági ügyekben. Pintér az olaj biznisszel kezdte,de a Főváros felosztása,illetve a Maffia főnöki cím kiosztásában is benne volt,legalább is tisztában volt az egész alvilág dolgaival. Őt sem ártana kicsit megszorongatni. Na de ameddig Polt a főügyész erre esély sincs.
papa.49
@cikicakk55: Utána sincs, körül van bástyázva rendesen !!!
Yoda69
@nyanya001: Gyarfas neve mar kozvetlenul a merenylet utan is felmerult. De mivel nem volt meg az alkoveto, igy nem volt egyertelmu bizonyitek.
verőce21
Az a csoda, hogy eddig szabadlábon volt! Ezt a történetet már vagy 15 éve városszerte beszélik.
cikicakk55
@papa.49: Sajnos tudom!_Polt csak akkor bukik ha bukik a Fidesz is. Mivel ellenzékünk nincs így csak a független fiataljainkba bízhatunk. Mi meg oda állhatunk segíteni nekik Hiába vagyunk 3x annyian akik nem akarják ezt. A törvény ellen tehetetlenek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.