Telnek a hetek, röpködnek a nevek: Balog Zoltán hétfőn bejelentett távozása után egyelőre ennyit lehet biztosan állítani arról, hogy ki vezetheti a negyedik Orbán-kormány várhatóan legnagyobb szerepet kapó minisztériumát. Orbán Viktor a választás másnapján csak annyit árult el: demográfiai súlypontú kormányzást akar, azt nem, hogy kikkel. A posztra Novák Katalin eddigi családügyi államtitkár mellett Palkovics László oktatási államtitkár esélyes, illetve egy rejtélyes harmadik, akit a távozó miniszter ajánlott utódául a miniszterelnöknek.

(Forrás: hvg.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Csak nem a Nemzethy Bikucit hozzák haza segíteni Katalin asszonynak, hogy ketten le tudják utánozni az egykori gyerekgyáros pártkatonát, a Ratkó Emiliát?
nezelodo
@adrenalink: Vajon van esély arra, hogy éppen a Szilárdra nézve kapnak a hölgyek ellenállhatatlan vágyat a gyereknemzés aktusához? Ha így van át kell alaposan értékelni az erről alkotott nézeteimet!
adrenalink
@nezelodo: 07:50-re Szegény hölgyek, csöbörből vödörbe! Ez se volt sokkal jobb: http://8707.blogspot.hu/2017/09/az-emberi-ero...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 25., 15:51
Bomba miatt kiürítik a Vörösmarty teret
Szórakozás - 2019. March 25., 15:21
Nem csak a gátlásait dobta le Singh Viki
Szórakozás - 2019. March 25., 15:05
Itt folytatja Kálmán Olga