Önkritikusnak nem nevezhető interjút adott Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a HVG-nek. Még mindig azt emlegeti, támogatottságban az elmúlt 10 évben ő volt a legközelebb Orbánhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A legközelebb volt, igen. Majdnem sikerült az, ami lehetett volna. Ez nem az ő hibája.De! Ez ma már kevés ennél már több kell. Egy kicsivel több mint egy hónap telt el a Fővám tér óta, ahol még az "OV-nál még a Jobbik is jobb, csak, ne szövetkezzünk úgy az ördöggel, hogy közben magunk is ördöggé válunk"-ezt mondta akkor és ott Karácsony Gergely. Most viszont azt mondja, hogy a Jobbik nem demokratikus párt és nem rosszabb Orbánnál. Ez igaz lehet, hiszen Vona Gábor próbálta egy elfogadhatóbb irányba terelni a Jobbikot és a választások után el is bukta a pártelnökséget emiatt. Vona Gábort a csend övezi azóta. Karácsony Gergely ott van a tüntető tömegben, irányítja Zuglót és egy sosem volt demokratikus választást "sirat". A megváltoztathatatlant ezzel megváltoztatni itt és most nem tudja. Amit tenni tud, az az, hogy mégis elfogadja a választók révén kapott parlamenti mandátumát és a parlamentben ezzel is az ellenzék hangjaként, a tüntető többség hangjaként van jelen. Vagy pedig bojkottálhatja a parlamenti munkát. Ne álljon meg benne, hanem szálljon bele páros lábbal ebbe az ótvar rendszerbe, hiszen ellenzékiként ezt megteheti az ország házában, és ezt meg is kell tennie. Hogy mi a tét, ha nem így tesz? Önmaga és pártja léte, és a demokrácia aminek a lángja épp hogy csak pislákol, és ha nem tesz semmit, akkor ki is alszik. Ne úgy tekintsen magára mint az OV-t népszerűségben beérő politikusra, hanem úgy mint valódi ellenfélre aki mindenféle (könnyen manipulálható) közvéleménykutatás nélkül is kemény és keserves ellenzékiséggel tényleg legyőzheti a magyar történelem egyik legvisszataszítóbb politikusát és annak embertelen rendszerét!
png
A balosok már elhitték, hogy te tudsz tenni valamit.
Nem tudtál tenni semmit.
Megtévesztetted az embereket.

Négy éve vagy polgármestere, és négy éve ugyanazokon a szar utakon járok, mint húsz éve.
Újítsd már fel az utakat a kerületedben, baszd meg!
Erre sem vagy képes?
Akkor mi a faszra vagy képes, te geci megélhetési!?
Csizmás Kond
...huba...ez elhitte a saját kampányhazugságait...
png
Ne lájkolj, baszd meg!
A kutyát nem érdekli, hogy nyomsz egy gombot, mert éppen úgy gondolod.
Ne gondolkodjál helyettem, baszd meg !!!
Majd én gondolkodom magam helyett.

Bezony, míg ti szelet vettek, én vihart aratok - és nem a csodálatod miatt, hanem, mert tudom, hogy rosszul fogsz dönteni végül, és el fogsz pusztulni.
De majd feltámadsz te szerencsétlen, és megint el fogod baszni, de most ne erre koncentráljunk.

Szeretnél többet tudni - mondjuk a mindenségről?
Mit szeretnél tudni a mindenségről?
Mindent tudok a mindenségről, mert egy állat vagyok.
png
Tudom, tudom, tudom!
Csak nézel ki a fejedből, és nem értesz semmit.
Én is így kezdtem, szóval tudom.
png
Te a mostani halálod miatt aggódsz, de ez a halálod senkit nem érdekel.
Meg kell halnod, mert így jártál.
Túlléphetnénk ezen, a primitív halálfélelmen?
Mindenképpen meg fogsz halin, tehát ne erre koncentrál - csak csináld végig

A többi?
Az már csak történelem, a messzi jövőben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.