A LIBE csütörtöki ülését követően Szijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott, az egyik holland újságíró pedig azt kérte tőle: mutassa meg a Soros-tervet, mert ő sehol nem találja. Túl magas labda volt ez a magyar külügyminiszternek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Petike! Mondd el hol találom!
Marha kíváncsi vagyok. Sajnos én már annak is örülök, ha valamit a honlap címe alapján megtalálok. Keresés már nem megy olyan könnyen. Vén analóg marha vagyok!
Edmond Dantes
Én is olvastam az interneten,megkerestem.Az arról szólt egy korabeli Kisalföld cikk szerint,hogy Szijjártó Péter a győri Benczés gimnázium tanulója Soros ösztöndíjjal az USA-ba mehet több hónapra tanulni.A mellékelt fényképen a kis szemüveges Szíjjártó úszott a boldogságban.Tehát a gonosz Soros terve már régóta érlelődik,pénzt,energiát nem sajnált rá és látszik,hogy elérte a célját.A beépített ügynökből külügyminiszter lett,bár kishibás,de külügyminiszter.
kissé felnőttem
Keresd akkor petike te jártál iskolába, időd is van rá csak mondok egyet én már nem hiszek a mesékben ! másik gyere már le a magas lóról, egyetlen barátunk sem marad a világban mert mindet kiokitod rendreutasítod, Ez lenne a diplomácia ? ugyan rossz helyen szedted fel akkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.