2024-re Mészáros Lőrinc lehet a világ leggazdagabb embere, ha ilyen mértékben gyarapodik a vagyona. Újságíró rohant Mészáros Lőrinc után. A beszélgetést hat éve vették fel, amikor a miniszterelnök barátja még csak egy vidéki nagyvállalkozó volt.- Most mennyi állata van?- Van egy ilyen 300. Több, hízómarhával együtt majdnem 500 darab. Az ország gázszerelőjének az óta már nemcsak marhája van, van saját tévécsatornája, majdnem 200 újságja, hotelek és vállalkozások itthon és külföldön, ingatlanok, földek vagy akár saját focicsapat. Felcsút egykori első embere Bécsben luxus magánrepülőgépet is parkoltat. Hogy mennyi mindene van, azt már sokszor ő maga sem tudja. Felcsút az óta lemondott polgármesterének teljes becsült vagyona elérheti az 500 milliárd forintot. A felcsútiakat nem hozta különösebb lázba a hír, hogy egy dollármilliárdos a szomszédjuk. A helyiek büszkék a milliárdos földijükre. A fővárosban azonban már nem hisznek abban, hogy becsületes úton szerezte a mesés vagyonát.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A mi gázszerelőnknek igenis van 2,5 millió marhája, akik ezt mind be is szopják.
wagabund
..."A felcsútiakat nem hozta különösebb lázba a hír, hogy egy dollármilliárdos a szomszédjuk."...

ki az a marha, aki ezt a dollármilliárdot erőlteti? ez az ember a módosabb nyugati világban
(pontosabban a világ módosabbjai között) jelentéktelen, ismeretlen név...talán úgy van ő a dollármilliárdosok között, mint az országunk az átlagamerikai polgár földrajzi ismereteiben...fingja sincs kik vagyunk, hol vagyunk...hát még Mészáros..

szóval várjunk még egy pár évet ezzel a (kétes)dicsekvéssel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.