A Závecz májusi közvélemény-kutatása szerint a Fidesz a visszapillantóból sem látja a többi pártot, és magabiztosan nyerné a választásokat ha azokat most vasárnap tartanák. A kormánypártot 33 százalék támogatja, a Jobbikot 15, az MSZP-Párbeszédet 7, az LMP és a DK 4-4 százalékon áll, a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt 2-2 százalékot szerezne.

(Forrás: index.hu, Commenter által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azért ez a NAGYARÁNYÚ győzelem "is" megérne a fia .. F E L H Á Z Á B A N ... egy "misét", v mit, hiszen 1,7 milliót hozzácsaptak a .. v a l ó s .. voksukhoz azon túl, amelyeket a SZERENCSELOVAGOKTÓL, a Fidesz szektásoktól, és a kis falvakban a KISKIRÁLYOK nyomására kapartak össze, mint a kódisok 1 kg krumpli, v 1 doboz felcsúti tojással megvesztegetve azokat, akik a VÁLASZTÁS UTÁN ugyanolyan hótlelkek lesznek, mint a GYŐZTESKOMPENZÁCIÓVAL, az ellenzék voksaiból lenyúlt, nekik ANNYIT NEM ÉRŐK, MINT a hangyák, amelyeket eltaposhatnak akkor "is", amikor a NÉP HARAGJA elől bújkálnak, megkukulnak, mint a .. r a b l ó k !!
.
Az ennek a SISEREHADNAK .. a .. m é l t ó .. büntetése, saját maguknak keresve, hogy ezt a ki tudja milyen ... d e m o k r á c i á t .. végig kell csinálniuk, előkészítve a NYÚLCSUKÁT, mivel a rendszerváltás ót a .. T Á R S A D A L O M .. józanabbik felét nem érte akkora csalódás!
.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@karma1: sajnos. Az a bizonyos antall-reloaded "székfoglaló beszéd" (azért az idézőjel mert ez nekem nem volt, nem "van" és nem is lesz soha a miniszterelnököm) még mindig görcsbe rándul a gyomrom. Grósz Károly csak felvázolt anno egy rémes forgatókönyvet, és miután Orbán pont az ő beszédét nyúlta le március 15-én, ideje ráébredni. Van rosszabb a káosznál amit Grósz Károly említett. A síri csend az ami az orbáni rezsimet és anakronisztikus, sovén kül és belpolitikát övezi! Grósz sem gondolhatta hogy olyan módon válik majd aktuálissá mondandója a 21. század közepén ahogy még a legmerészebb álmaiban sem gondolta volna. Grósz ugyanis olyan utódot kapott, aki megelőzte a korát. Embersége, bölcsessége, szakértelme már akkor is túlmutatott fiatal korán. Az államcsődtől mentett meg bennünket, hogy ne jussunk pl. Argentína sorsára. Ha visszaforgathatnám a történelem kerekét pontosan tudod hol állítanám meg...örökre.
Commenter
@tudode: szeretném én már látni hogy megkukulva iszkolnak a nyúlcipőben. Haragot egyelőre nem látok csak valamiféle beletörődést és fásultságot, sajnos!
tudode
@Commenter: .
.
Igen!
Ennek a félresikerült .. s z e k t á n a k .. kell bevégeztetnie saját magukat, és az országot is magukkal rántva!
.
Nincs egyébről szó, mint arról, hogy minden megtesznek a lakosság AGYÁNAK átprogramozásáért a SAJÁT HULLÁMHOSSZUKRA!
.
Nagy árat fog fizetni az ország azzal, hogy ÚJRA KELL MAJD KEZDENIE kódisan a demokráciát, mivel "ennek" a BAROMMÉTERNEK az elvtelensége már nem SIKK! , ha egyáltalán lesz olyan igénye, hogy .. S Z A B A D S Á G B A N .. jobb lenne élni, mint ebben a mocsokban!
Commenter
Valóban amit a Fidesz művel az már szekta szint minden téren, fullos a totális agymosás és a hatalom 1 pártban és 1 ember kezében való koncentrálása. Most olvasom újra Ken Follett Évszázad trilógiáját, és elég borzalmas volt a 20. század (is).
Ha a Fidesz végre bukik majd kezdhetjük újra, nem is a nulláról, hanem a minuszos szintről!
Madácsi Pali
A kormányváltó választoi akarat , a fideSS agymosása ellenére megvolt. Ezt semmibe vettkl a magukat "demokratikus ellenzékinek" hazudók! Fontosabb volt a diktatúra megszilárditásának meg akadájozásánál a salyát bársonyszékkük. Demokratikus parlament nem létezik ellenzék nélkül! Most ezt e látszatot szolgáltatják a csüngőhasu idiótának, aki minden magyar maradék tisztességét játsz el az unióban, mert nem képes felfogni semilyen realitást, önnön hatalmán kívül. Nem érti, hogy a magyaroszágon megcsúfolt demokráciaban

(35% szavazatával, a résztvevők 49%-val megragadott 2/3 semmire nem elég az unió 510,1 millió szavazójával szemben. Ez 0,0647%-ot jelent . Ami kimeríti a nyomokban tartalmaz kategóriát!)

megszerzett győzelme uniós szinten csak egy allergiás sokk kiváltására elegendő! Ennek a helyzetnek az orvoslását akadályozzák a zorbángyűlés nem fideSS-kádéempé tagjai! Métán veti meg őket a demokráciában bizó valamennyi szavazó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél