Pusztai-Csató Adrienn korábban fideszes aktivista volt, később mégis függetlenként mérette magát Szentistván időközi választásán, Tállai András választókerületében. Ekkor kezdődtek a problémák.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
Család ismerőse 2013-ban adott el egy céget. 2 éve folyik ellene eljárás "gazdagodás" miatt. Kötelezték, h mutasson be minden papírt, amit a cég eladásakor átadott. A bankforgalmi adatokhoz már nem fér hozzá.
A nemzeti nagytudású NAV 32 millió Ft készpénzes kifizetést vélelmez jogtalan jövedelemként, ami szerint a Savoya Irodaházat linkre mosták volna le kívülről, belülről. Van még közte TESCO és Auchan..épületgépészeti távfelügyelete is, amit a NAV szerint puszira végzett az alvállalkozó.
IBI. Ideiglenes Biztosági Intézkedés. 32 millió Ft. értékben, és 64 millió Ft bírság megfizetése reményében a vállalkozó ismerős összes bankszámláját zárolták, a tulajdonában lévő ingatlanra jelzálogjogot jegyeztek be.
A töri még bírói szakba sem jutott el... Másik cége fizetésképtelenné vált. Munkabéreket baráti kölcsönökből kifizette, törzstőkét nem emelt, hagyta a cégét kényszertörléssel megszüntetni.
Most munkanélküliként van nyilvántartva Mo-n.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.