Az újdonsült emberminiszter szerint az Orbán-kormány eddig is kellő súlyt helyezett az egészségügy fejlesztésére, és most sem kell “kétségbe esni, a folyamat most áll meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ideje felébrednie ebből az álomvilágból. A legjobb módszer, ha áttekinti az "elmútnyócévet", ahol az Orbán kormány az egészségügyet egyértelműen lefelé vitte gyorsított ütemben és ez a jóember most azt akarja nekünk beadni, hogy minden jó lesz. Vagy nagyon aljas, vagy csak egy újabb mesehős.
lampa laz
Nanemááá, 8 ééééév??? Pityusnak anno 3 hét is elég volt a rendrakáshoz... igaz, annak sem jött, de legalább mert nagyot mondani.
Nessy
Persze! Tovább fejlesztik a VIP ellátást, és a magán intézményeket!
Akinek lesz pénze, vagy olyan a beosztása, annak nyugati szintű, a plebsnek jó lesz Zaire szinvonala is!
csipetke
Ez akkor lesz lehetséges,ha ezeket a kártékony embereket a parlamentből sikerül 4 év múlva eltakarítani innen,és sikerül egy az országért,az emberekért dolgozó új,hozzáértő,kormányt összehozni,akik nem saját zsebre dolgoznak,hanem odatolják a pénzt,ahol szükség van rá.Az orbán-kormány csődbe viszi az országot,hamarosan Putyinfalva-alsó lesz Magyarország új neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.