Egy ideje szitokszó lett, ha valakire azt mondják, liberális. Nincs ezen mit szépíteni, a liberalizmust, mint olyat, lejáratták. Az ismert bon mot szerint: egy eszme nem felelős azokért, akik hisznek benne. Azokért meg – és ezt már én teszem hozzá – még annyira sem, akik nem hisznek benne, csupán felírják a zászlajukra. Bősz Anettre gondolok a legújabb fejlemények kapcsán. És persze Fodor Gáborra, merthogy Bősz Anett az ő magyar hangja.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Minden ötlet, izmus és egyéb elgondolás annyit ér, ami megvalósul belőle.
Ránézel és látod. :)
RonaGyuri
A dologhoz tartozik, hogy nem szabad megfeledkezni a tényről, hogy majd 10 éven át Liberális Internacionálé (LI) első alelnöke Orbán Viktor volt
Rockxy
Minden ötlet, izmus és egyéb elgondolás annyit ér, ami megvalósul belőle.
Ránézel és látod. :)
CsipkeRózsa
Nem tudtam, hogy Bayer Zsolt is otthagyta a Fideszt, aztán visszatért. Így viszont már nem hivatkozhat arra, hogy övé az 5. számú tagkönyv, mert visszalépéskor újra be kellett lépnie (szerintem).
tudode
Valószínű NEM TARTOTT SENKI gyertyát, hogy alakult ki ez az ELLENTÉT, v vita!
.
Ide LIBERALIZMUS, oda liberalizmus, ennek LEJÁRATÁSÁBAN társtettessel ÉLÜNK úgy, ahogy
.
------ liberális
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow&t=34s
.
Na akkor hol van IGAZSÁG, v a GAZSÁG?
.
Különben Fodor Gábor kiállása BIZONYÍTÉKA annak, hogy nem halt ki a LIBERALIZMUS!
.
Különben volt .. i d ő ... amikor az .."ú r " titulussal együtt járt, a TISZTESSÉG, az ADOTT SZÓ tiszteletben tartása még az .. ü z l e t i .. életben is!
RonaGyuri
Fodorkák egymás között

Ráadásul mindkettő Gábor, bár az egyik nem viseli a „G” előtagot, bár kiérdemli mindkettő a Simicska-i értelemben

A derék origo.hu közli G. Fodor Gábor „Amikor Bősz csóválja” című cikkét, ami valójában a névrokonról szól. De ebben a „kifinomult politológiai elemzés” –ben megkapja a magáét szinte mindenki, aki nem felkent híve Orbánnak. Na jó Gyurcsányról egy hang sem.
Ami viszont érdekes az két fontos kifejezésnek adott értelmezés, ami annál is inkább találó lehet hisz az egyik Őfenesége kedvenc szlogenje (olyannyira, hogy folyamatosan harcol érte), míg a másik vonatkozásban a vonatkozó csúcsszerv az internacionáléjuk első alelnöke volt majd 10 évig! =))
A derék Fodor szerint: „független (azaz megvehető) és liberális (azaz homlokegyenest ellentéteset gondol és képvisel azzal, amit az emberek többsége akar)”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.