Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának hivatala (UNHCR) kedden felszólította a magyar kormányt, hogy vonja vissza azt a törvényjavaslat-csomagot, amely szerinte jelentősen korlátozná a civil szervezeteket és a magánszemélyeket a menekültek és a menedékkérők támogatásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Felszólításokkal Dunára hordják a vizet. Megszavazzák ezek ezt is maguknak Vegyék már észre, az ENSZ-ben, az EU-ban:ezt a rezsimet szankcionálni kell politikailag és gazdaságilag is azonnal, mert csak így lehet megfojtani,demokratikus választás útján már nem! Mire várnak? Újabb 4 év "pávatáncra?", így az elcsalt választások után? Hihetetlen, nem szavakra, tettekre van szükségünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: téged csak egy "árnyalat" különböztet meg a zsenitöl...
csak úgy....
@Mirabilis: durbincs kicsit másképp szürrealista ...
csak úgy....
@Mirabilis: Nagyon optimista vagy a durbincsi képességekkel! Gondolod,hogy a hibbant,ezért pénzt kap? Ritka hülye párt lehet,aki ennek fizet...
csak úgy....
@Mirabilis: Fogadunk!? Ha ki bírsz csikarni belöle 3 értelmes mondatot, Te nyertél! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.