A gyanúsított férfi állítólag nehezményezi, hogy a rendőrök nem kíváncsiak arra, hogy ő miként látja a történteket.

„Egy vicc, ami a bíróságon történt” – mondta felháborodottan dr. Brodmann Péter, aki kizárásáig ellátta unokaöccse jogi védelmét. A jogász arra reagált, hogy a bíróság a napokban meghosszabbította a gyanúsított november vége óta tartó előzetes letartóztatását.

„Egyetlen kérdést sem intéztek Lacihoz, miközben ez az ügy hemzseg a megválaszolatlan kérdésektől. Semmire sem voltak kíváncsiak, volt védencemnek szinte könyörögnie kellett, hogy vallomást tehessen” 

– állítja a a férfi jogi képviselője. 

Vallani akar Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

„Talán annyit sikerült elérnie, hogy ezt a helyszíni szemlét megejtik valamikor” – közölte dr. Brodmann, aki azt sem érti, hogy a család férfi tagjaitól levett DNS-mintát miért csak most kezdték el a laborban vizsgálni.

Novozánszki Fanni tavaly novemberben tűnt el XIII. kerületi albérletéből. Holttestét azóta sem találja a rendőrség,

pedig a gyanú szerint gyilkosság áldozatává válhatott a ValóVilágból megismert lány.

Cikk- és címlapkép: Instagram/ vv_fanni

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, no. Az adofizetok penzebol semmi sem draga.
Az egesz igazsagszolgaltatas - de foleg a rendori nyomozas - egyertelmuen ugyanabban a betegsegben szenvednek: inkabb bent tartanak embereket, minthogy az ugyuket minel gyorsabban elintezzek.
Hat ha valakit, akkor ot minden nap ki kellene hallgatni, ha masert nem, akkor azert, hogy egyszer hazugsagon kapjak.
Czegledynek ugyanigy kellett a kihallgatast kezdemenyeznie, mert kulonben a mai napig vadat sem emeltek volna ellene, csak a feljelentesbol sejthette o meg az ugyvedje, hogy mivel akarjak besarozni.
Hiaba, no, Magyarorszag egy gazdag orszag, ha ezeket a hereket ott a kormanyzatban bosegesen el tudjak tartani, es a bortonok sem lehetnek tulzsufoltak, ha ok, vagy konkret vademeles nelkul ennyi embert bent tudnak tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.