Kósa Lajos közösségi oldala tele van azokkal a megtisztelő köszönetnyilvánításokkal, amiket azok a szervezetek kapnak tőle, akik megválasztották őt tótumfaktumukká.“Megtisztelő, hogy közéleti szereplőként elsőként vehettem át a Nemzedékek jövőjéért díjat a Debreceni Tankerülettől” – írja Kósa Lajos büszkén a Facebook-oldalán, a hírre rengeteg gratuláló kommentet gyűjtött be az exminiszter, expolgármester.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont:" Korcsolyaszövetség elnöke na baszki.."-mert a lánya korcsolyázik, drága sport az!
Commenter
@Horizont: vékony jégen táncol...remélem beszakad alatta(is).
Commenter
@Horizont: nem úgy sajnos! Amíg ezek itt így kiskirálykodhatnak addig alig-alig változik bármi is. Kósának már arra nem volt agya hogy leállamvizsgázzon, buta, korrupt és szervilis, de odáig és vissza van magától. Ahogy a többi fideszes is. Ha minden így marad, ilyen beletörődő ellenzékkel (az lmp-t nem nevezném annak) akkor simán kihúzzák ezek 2030-nál tovább is. Tisztességes demokráciában már a pártból is kirúgták volna! Abban meg igaza van Karácsony Gergelynek hogy Kósának és a hozzá hasonlóknak már rég a hűvösön, rács mögött lenne a helyük!
tudode
Hozzá hasonló, illetve a FIDESZ-ben többnyire észlényként dívó.. f e n o m é n a .. nevezetes KUPAKOLÁSTÓL kezdve, az erre a kérdésre NEM KÉSZÜLTEM, az 1.300 milliárd, KITAKAR, BETAKAR, ki tudja, hogy MIPINÁLTTAL megdolgozott ezért a KITÜNTETÉSÉRT!
.
Csak egy kicsit, nagyon MORBID, HOL van az a szint, ami ÉRTÉKELHETŐ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.