Durván elszólta magát a KDNP-s politikus, egy konkrét ügy miatt módosítják az Alaptörvényt – írja a hvg.hu. Aradszki András felháborodva beszélt arról, az egyik politikustársa családja hónapokon át képtelen volt normális életet élni. Más vélemény szerint inkább a kormánynak kéne visszafognia a lakájmédiáját. Aradszki András KDNP-s képviselő és vezérszónok az Alaptörvényről szóló parlamenti általános vitában …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Még talán egy koldus sem viselné el szívesen azt az ÉLETVITELT, amit "ezeknek" hivatalból el KELL viselniük.
.
Ha úgy, ahogy megnyerték a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN kormányként a jogilag érvénytelen Magyarország nevű államot, .. m é l t ó ..MAGUKNAK KISZABOTT BÜNTETÉSÜK a bombabiztos járványukból való ki-, be UGRI-, BUGRI!
.
Pedig micsoda NAGYFIÚK "voltak" ellenzékben, amikor KIHELYEZETT FRAKCIÓÜLÉS keretében .. k o r d o n t .. bontottak, rekulvinálni kellett a KOSSUTH TERET a REGNÁLÓ KORMÁNY ELLEN felhergelt sokaságot, sőt a TV SZÉKHÁZ MLEGÉNÉL még az felgyújtott autók fényénél még TANKOT is beindítottak, sőt az ÖRÖK RIVÁLIS HÁZA előtt, frászt hozva a gyerekeire ÜVÖLTÖZTEK, MINT A FÁBA szorúlt férgek, nem elfeledve a 72 órás ultimátumot, stb. stb.-t.
.
Tehát a SZENT CSALÁD életét óvni kell azoktól "is" AKIK SZÁJA ELŐTT ELHÚZTÁK a mézesmadzagot.
.
Kikről, mikről is van jótevőjével, Sorossal takarózva:
.
www.youtube.com/watch?v=NOer5SZ2Jt8
.
Aztán ahogy nőtt a család
.
444.hu/2018/03/09/tiborcz-menekulese-a-video-ami-mindent-elmond-a-ner-elitrol
,
Nem kispályások!!
.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.