Íme a Kútvölgyi Kórház “teljes pompájában” mint Csernobil. (Nincs tatarozás, 2 éve így áll). És mielőtt még valaki megkérdezné, ez nem egy régen lezárt épületrész, itt betegek fekszenek! Természetesen nem csak a külsőségek számítanak, hanem a benne dolgozók, de kíváncsi lennék, hogy ilyen körülmények között hogyan lehet gyógyítani, betegeket ellátni! Hajrá Magyarország! – https://bit.ly/2GxTWrZ Íme …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lehet, hogy az volt a "bune" a korhaznak, hogy a Kadar rendszert szolgalta ki?

Eppen tegnap lattam a Discovery-nek a History channel-jen egy dokumentumfilmet Fukushimarol, egy ferfi visszament abba a blokk-epuletbe, ahol lakott, egeszen be a sajat lakasaig... Hat az enyeszet, az elharapodzo dzsungel, es igen, csernobili latvany volt kivul-belul...

Sem az orvosok, sem a betegek nem erdemlik meg ezeket a szornyu korulmenyeket,..

Nesze neked "szuperkorhaz", amikor a meglevoket sem vagytok kepesek mukodtetni...:o((((
Yoda69
@karma1: Viszont van a korhaz helyett rengeteg uj stadion, meg elcsalt valasztas ami szinten millarodkba fajt az adofizetoknek.
De nem tart mar sokaig, mar orban is vizionalja a gazdasagi valsagot. Igaz megprobalja ugy beallitani a birkaknak, hogy az a nyugatrol jon. Viszont az igazsag az hogy csak nalunk lesz valsag. A nyugat koszoni szepen de jol van.
szaboria1
A felső tízezer leszarja milyen állapotok vannak a kórházakban. Ők már nem itthon kezeltetik magukat vagy olyan magán kórházba mennek akiket tele tömtek pénzel. Lásd pl. Orbán fogorvosát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.