3000 négyzetméteres raktár gyulladt ki, úgy tudjuk, van, ami még most is izzik. A cég szerint minden rendben lesz, a munkatársak már nem voltak ennyire optimisták. És a helyiek sem nyugodtak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
"A szakember szerint attól, hogy a füstnek szaga van, még nem biztos, hogy káros, és igazából megnyugtatólag azt mondta, a lakók bízzanak a hatóságokban.

A szagra azt mondta, az lehet a sósavé, ami a halogén tartalmú anyagok égésekor került a levegőbe, viszont ez nem olyan durva, mint amilyennek hangzik, hiszen bennünk is alapból van sósav, igaz, a gyomrunkban. Bár az tényleg nem használ, ha a tüdőbe kerül."

Ez amolyan orosz stílusú hírközlés. Nyugi emberek, semmi pánik, csak bízzatok a vezetőkben. Hogy közben emberek ezrei halnak meg, az nem csernobili ok...
CsipkeRózsa
@görbetükör: A szakember jól megnyugtatta az ott élőket.
görbetükör
@CsipkeRózsa: én nem a kerületben lakom, jóval odébb, de tegnap este az egész környékünkön, sőt a lakásban is intenzív égett vezeték, vagy gumiszag terjengett.
Ózon helyett megteszi, nem?
papa.49
Szépen lassan kiderül, hogy komoly veszélyben volt a környéken lakók egészsége !!!
Ugye ez is a cocilizmus idejére hajaz, ha nagy a baj LETAGADJUK oszt. jónapot !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.