Több mint 10 milliárd forintnyi pályázati pénzt nem osztanak ki, mert a miniszter előbb le akarja okézni azokat. Palkovics László miniszteri karrierje az újonnan alapított Technológiai és Innovációs Minisztérium élén nem indult igazán fényesen, az ugyanis rögtön azzal kezdődött, hogy össze akasztotta a bajszát a Magyar Tudományos Akadémiával, amikor kiderült, jövőre már a minisztériumon keresztül kapnák a pénzt az MTA kutatóintézetei. Miközben pedig még mindig attól hangos a tudományos világ, hogy a kormány a kutatások függetlenségét veszélyezteti, Palkovics még pár milliárd forintnyi kutatási pénz elosztását vonta magához:

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Érted jöttünk elvtárs nem ellened

Egy újabb fityesz-matyar kifejezés született; az okézás kapott új értelmet

Miközben a derék Palkovics mester új stalluma részeként megrendszabályozni igyekszik az MTA-t ezerrel mocskolódik, hogy róla miket nem gondúnak azok a gaz Soros-bérencek.
Ráadásul azzal már nem is foglakozik, hogy mindeközben egyértelmű jelét adja annak, hogy mit jelent nála a nem beleavatkozás.
„Az NKFIH június 29-én adott ki egy közleményt arról, hogy a 2018 februárjában és márciusában kiírt felfedező kutatási felhívások (amelyeknek keretösszege kicsit több, mint 10 milliárd forint) eredményhirdetése csúszik.”, mert „kötelezettségvállalásra csak a miniszterrel történt előzetes egyeztetés alapján kerülhet sor,
ezért amíg a miniszter úr nem dönt, nem lesz eredményhirdetés”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.