A magyar külügy értékeléséből az derült ki a Népszava szerint, hogy Orbán a migráció ügyéről csak azután hajlandó bármilyen megállapodásra Merkelékkel, ha a németek megegyeznek az osztrákokkal, majd a magyar kormány is Ausztriával. A tervek szerint jövőre Magyarországra látogatnak a német kancellár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Keverednek a dolgok. Az, hogy Orbán diktátor nem jelenti azt, hogy bárkinek is diktálhat. Politikailag és gazdaságilag csak törpe-diktátornak mondható, mivel semmiféle potenciál nem áll a háta mögött. A mérhetetlen mennyiségű és minőségű híveit leszámítva.
papa.49
@justhpeter: Nem törpe, hanem HANGYÁNYI !!!
Aki Én
@Shikari a tájékozatlan propagandista: :) :) :)
tudode
Orbán soha sem fog ELJUTNI az ő színtjéhez illő diplomáciai kommunikációhoz!
.
Merkel legutóbbi sajtótájékoztatója alkalmával benne volt a fényképeszkedéshez invitálásakor a SSIPÁKOLÁSÁRA a véleménye!
.
De azért az EP-ben megkapja azt AMI JÁR NEKI a szőnyeg szélén:
.
----- Guy Verhofstadt felszólalása (2017-ben)
www.youtube.com/watch?v=USrsXBOvHeM
.
A LIBE BIZOTTSÁGRA már Petyánkat küldte.aki túltett a GAZDIJÁN, oly annyira, hogy rendre is utasították nyegle viselkedésmódja miatt!
csipetke
Még hogy orbán diktáljon Merkelnek bármit is?Na ez az év vicce.Merkelnek a lába nyomába se érhet orbán,ha száz évig él is...Kis ember ő,minden tekintetben.Ő a nagyokhoz csak hasonlítani szeretne,de nemigen sikerül neki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.