A kétharmaddal bármit meg lehet tenni, mégis van pár dolog, amihez a Fidesz elvárja az ellenzék támogató szavazatait. Ezek a kérdések azok, amik számára kínosak. Ahogy a képviselői fizetések esetén látszik, a kormánypárt stratégiát készíti, az ellenzék pedig észre sem veszi, ahogy át lett verve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a témához:

Egy feltáró vallomással felérő címadás

Nem igazán lehet vitatni, hogy ki adta a címet a szerző, vagy a szerki, mert a főszerki rittyentette a vezércikket

A derék Gajdics Ottónak úgy jutott eszébe, hogy ki kell fejtse: „szerintem az országgyűlési képviselők munkája nehéz és felelősségteljes”. Azaz már itten abba lehetne felejteni az opus-t. Azonban tovább megy az képviselő emelés éltetésében, igaz ilyeket is ír „egyikük-másikuk teljesítményét figyelve inkább vele fizettetnénk meg az idegrendszerünkben okozott kárt. Nincs jobb megoldás, az ilyeneket ne tessenek legközelebb megszavazni!”! Persze nem sok kétség, hogy kikre gondol.
Azonban a főoldali kínáló mindent visz: „EMELÉS
Képzeljük el, ha ezekre az emberekre, akik a saját illetményükről sem tudnak egységes állásfoglalást kialakítani, rábíztuk volna a választásokon Magyarország sorsát!
GAJDICS OTTÓ”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.