Csütörtökön indítja az Európai Bizottság a kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen.

A Népszava értesülése szerint csütörtökön kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő civileket megbélyegző Stop Soros-törvény és a hozzá kapcsolt alaptörvény-módosítás miatt.

Uniós eljárás indul a Stop Soros-törvény miatt

Fotó: YouTube/magyar kormányzati hirdetés

Az EB szerint ugyanis a törvénycsomag több ponton is uniós előírásokba ütközik, ezt már a kihirdetése után is látta a bizottság. A biztonság kedvéért azért megvárták a Velencei Bizottság jelentését is, amely ugyancsak elítélte a Stop Soros-törvénycsomagot, mivel az aránytalan büntetéseket ró ki, és sérti több ponton is az Emberi Jogok Európai Egyezményét.

A lap értesülése szerint "az Európai Bizottság csütörtökön bírósági szakaszba lépteti a magyarországi menekültügyi szabályozás miatt még 2015-ben indított kötelezettségszegési eljárást. A brüsszeli testület a menekültügyi eljárásokat, a visszatérésre vonatkozó szabályokat és a befogadási feltételeket ítéli az uniós joggal összeegyeztethetelennek. Mivel az aggodalmaira mostanáig nem kapott kielégítő választ Budapestről, az eljárás következő szakaszának megfelelően a magyar kormányt az EU Bírósága elé citálja."

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mi van Te szarosnyelvű buzgó seggnyaló? Jjó izű a naarncsos, szaros segek tartalma??? Naponta hányra vagy " hiteleítva"?? :)
durbincs
Jó hír: egy új gyógyszer úgy tűnik, megállítja az Alzheimer-kórt ?
@tulipan: Ajánlva az 50IQ peremvidéki hazát felejtőknek ?
@nezelodo: @Clavigo: is ott volt Mackómama erőszakolásában?
Kecskés Diablo bandájában megfordultak : ?
@nezelodo: @Clavigo: @tulipan: @csipetke: @csak úgy...: @dr. prédikátor: @kokopelli: @kereső: @nemfideszes: @koszpeko: @nevemnick: @desiro: @Sámannus: @kulabombaafityiszre: :@Kookas: @grincss: @silber13: @simmering73: @Horizont: @hetöndöe: @teuton: @kokopelli: @peterkelemen: @F_Viktor: @lampa laz: @vadnarancs: @surdilloFUJT: @magyarbakancs: @Itthon vagyok.: @Eladott Ország: @bakegya: @Desischado: @SystemError: @Sziszifusz: :@nevemnick: @dodóka: @szép új világ: @JAJMÁR: @Macskaszem: @kakaósbögre: @Yoda69: és a séf :@quadrocopter: ?
tulipan
@durbincs: ,ATTÓL TARTOK neked már késő, vizfejű, narancsos seggnyaló!!!
Ja, köszönöm, a tájékoztatást, hogy kikkel léremesszüba állni!!! :)
tulipan
@durbincs: Ja, mellesleg,Te nem eygszereűen buta vagy, Te narancsos seggnyaló, hanem gondolkodásra képtelen VIZFEJŰ!
durbincs
@tulipan: tudni mennyire buta? Nyüves Herélt ? De így leépült volna az emigrációba ?1 Pizza?
egysejtű ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok