Az Emmi államtitkára szerint így a vizsgák szinte a végtelenségig elhúzódnának, a vizsgázók pedig egyre bizonytalanabbá válnának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hát azért ez egy kicsit túlzás lenne. Valamikor, reggel 8 órakor hatan leültünk, és a tárgyak jöttek egymás után, ameddig valaki felelt a többiek felkészültek. Hat tárgyból éretten távoztunk egy óra körül. Délután csak öten voltak. 36 fő pár nap alatt "megérett". Még szünetünk sem volt érettségi előtt, lévén 1957-ben erre nem volt idő.
Jelentem, túléltük!
Nessy
Az írásbelik négy nap alatt, egymás utáni napokon lepörögtek a négy tárgyból.
tudode
Na most akkor álljon meg a menet!
.
Az oktatásból is ÜZLETET CSINÁLNAK azzal pl., hogy már az elsősök AKKORA batyuval lépnek be a TUDÁS KAPUJÁN, hogy majd összeroskadnak, ahelyett, hogy az ALAPOKAT KELLENE megtanítani, és akkor
.
---- A magyar gyerekek negyede funkcionális analfabétaként fejezi be az iskolát
index.hu/tudomany/2016/12/07/pisa_felmeres_eredmenyek_elemzes_tanulsagok/
.
Már Szentgyörgyi Péter professzor, a "C" vitamin feltalálója javasolta, v kijelentette, különösen a XXI. század küszöbén, az IV. Ipari forradalommal "csak" azok tudnak lépést tartani, akiket NEM MAGOLTATJÁK, hanem azt tanítják meg, hogy HOL, MIT LEHET MEGTALÁLNI, mivel az emberi agy NEM KALENDÁRIUM, és minden mindennel összefügg!
.
----- Az sincs rendben, hogy a GAZDIJUK kísérleti laboratóriumnak tartja az országot
hvg.hu/itthon/20120423_orban_kotelezettsegszeges_eloadas
.
Ahelyett, hogy szórakozna MÁR azzal, ami egyidős vele kivénhedt DESPOTAKÉNT, v miként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.