Akkor vagyunk hűségesek Szent István örökségéhez, ha az ország- és nemzetépítésbe mindenki bekapcsolódik a maga helyén – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn, a Külhoni Magyarságért Díjak átadásán az Országházban.

Semjén Zsolt: mindenkinek be kell kapcsolódnia a nemzetépítésbe

MTI Fotó: Veres Nándor

Semjén Zsolt kiemelte: a kormány megtette, ami a feladata, biztosította a szervezeti, közjogi és anyagi hátteret, soha ekkora támogatást nem kapott még a külhoni magyarság. A kormány mindent biztosít a magyar identitás megőrzéséhez, hogy mindenki Szent István államának tagja lehessen, függetlenül attól, hol él a világban – fogalmazott.

Úgy vélte, mindez azonban csak keret, "ebből még nem lesz élet", mert akkor telik meg ez a keret "magyar élettel", ha olyan szervezetek, emberek vannak a külhonban, mint a mostani díjazottak, akik élettel tudják megtölteni a létező struktúrákat.

Nagyvilág - 2019. April 19., 17:33
Ezt még ki tudták menteni a Notre-dame-ból
Itthon - 2019. April 20., 08:30
Szökni akart a Teréz körúti robbantó

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Miképp? Helikopterről lövöldözve a háziasított szarvasokra Svédországban? Érdekes példamutatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Jozefina: A többi család mikor kerül sorra? Novák Katalin: "A Családok évének virágkocsija azt üzeni, hogy a kormány számára a családok vannak az első helyen, a magyar jövő a magyar gyermekekben és a felelős gyermekvállalásban van." És tényleg! Sőt! Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom:
Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta. Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak. Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást. Szegeden van egy 67 nm-es lakása. Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is. És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás. Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője. Szegeden egy 50 nm-es garázs fele. Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja?
A fidesznél törvényszerű a női káderek disznóvá hízása.
https://uploads.disquscdn.com/images/b213dae3...
https://uploads.disquscdn.com/images/c28b2dbc...
papa.49
@Eladott Ország: Így könnyű ugatni ha valakinek ennyi ingatlanja van kiadva bérbe !!!
Ezt írtam vagy úgy 5,6 éve a rengeteg ,,felszabaduló,, lakás ház az ilyenek kezébe vándorol, és kialakul az új ,,háziúri,, rend !!!
Eladott Ország
@papa.49: Az ilyenek verik fel aztán az ingatlanárakat, mert a lopott közpénzt ingatlanba fektetik. Sok olyan fideszes van akik bagóért megvásárolták az önkormányzati lakást, azt is kedvezménnyel például Budán is és most kiadják csillagászati pénzért. És a vagyonbevallásuk sok mindent nem is tartalmaz.
papa.49
@Eladott Ország: Ez a picsa még csak nem az igazi ,,nagykutyák,, közül való, azoknál mi lehet utcákat vettek már meg ???
kereső
@papa.49: @Eladott Ország: nem is értem,min csodálkoztok,hogy ennyi ingatlana van.Bizonyosan élt a lehetőséggel,amit az orbán kormány 98-2002 között biztositott.A kedvezményes, kamattámogatású otthonteremtési hitel felvételével.Aztán,meg megsértődtek,hogy a gaz gyurcsány eltörölte-mert nem kaptak tovább támogatást,hogy megvegyék 3.4...sőt több "otthonukat".Szóval,mi vettük neki.Pénztártól való távozás után reklamáció?
papa.49
@kereső: Éppen ezért volt aljas húzás a Járaitól a banki kamat magasan tartása, mikor már a jobboldali közgazdászok is sokalták a szintjét, viszont ez kellett hogy a magyarokat beterelje a deviza hitelbe, aztán ránk baszták a csapóajtót, 2010 után!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok