Akkor vagyunk hűségesek Szent István örökségéhez, ha az ország- és nemzetépítésbe mindenki bekapcsolódik a maga helyén – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn, a Külhoni Magyarságért Díjak átadásán az Országházban.

Semjén Zsolt: mindenkinek be kell kapcsolódnia a nemzetépítésbe

MTI Fotó: Veres Nándor

Semjén Zsolt kiemelte: a kormány megtette, ami a feladata, biztosította a szervezeti, közjogi és anyagi hátteret, soha ekkora támogatást nem kapott még a külhoni magyarság. A kormány mindent biztosít a magyar identitás megőrzéséhez, hogy mindenki Szent István államának tagja lehessen, függetlenül attól, hol él a világban – fogalmazott.

Úgy vélte, mindez azonban csak keret, "ebből még nem lesz élet", mert akkor telik meg ez a keret "magyar élettel", ha olyan szervezetek, emberek vannak a külhonban, mint a mostani díjazottak, akik élettel tudják megtölteni a létező struktúrákat.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Miképp? Helikopterről lövöldözve a háziasított szarvasokra Svédországban? Érdekes példamutatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Ez a picsa még csak nem az igazi ,,nagykutyák,, közül való, azoknál mi lehet utcákat vettek már meg ???
kereső
@papa.49: @Eladott Ország: nem is értem,min csodálkoztok,hogy ennyi ingatlana van.Bizonyosan élt a lehetőséggel,amit az orbán kormány 98-2002 között biztositott.A kedvezményes, kamattámogatású otthonteremtési hitel felvételével.Aztán,meg megsértődtek,hogy a gaz gyurcsány eltörölte-mert nem kaptak tovább támogatást,hogy megvegyék 3.4...sőt több "otthonukat".Szóval,mi vettük neki.Pénztártól való távozás után reklamáció?
papa.49
@kereső: Éppen ezért volt aljas húzás a Járaitól a banki kamat magasan tartása, mikor már a jobboldali közgazdászok is sokalták a szintjét, viszont ez kellett hogy a magyarokat beterelje a deviza hitelbe, aztán ránk baszták a csapóajtót, 2010 után!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.