Tanszergyűjtő akciót hirdetett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt: A te szíved is összeszorul, ha azt hallod, hogy nincs minden iskolatáskában Biblia és focilabda? Szeretnél változtatni ezen? Akkor most itt a lehetőség! Csatlakozz a Kutya Párt tanszergyűjtő akciójához! Mi begyűjtjük a használt Bibliákat a hanyatló nyugatról. A Puskás Akadémia 12 345 244 db focilabdát ajánlott fel, így már csak olyan luxuscikkeket várunk, mint füzetek, tollak, ceruzák és egyéb iskolai kellékek minden korosztály számára – írják a Facebook-esemény leírásában. Az adományokat a zuglói Teleki Blanka utca 6.-ban gyűjtik. Kiemelt kép: MKKP Facebook

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mindig hulyeskednek, de mindig jo cel erdekeben. Remelem, az adomanygyujtes mellett nem feledkeztek meg a katyurestauralasi nagyon komoly feladatukrol...
Nem szeretnem, ha csalodast okoznanak a valasztoiknak...
Elvegre ki latott mar rosszul restauralt katyut, amit peldaul csak felig asnanak vissza? Belegondolni is szornyu!
lampa laz
Ez a kép egy igazi gyöngyszem, egy valóságos "csendélet"az idióta fidesz még idiótább oktatáspolitikájáról.
Még jó, h van egy, mondom 1 ellenzéki párt Magyarországon, akik ugyan viccesen, de a kőkemény valóságot mutatják meg a bunkó választóknak, de még így sem értik meg sokan, a parlamentben ülő állítólagos ellenzékről már nem is beszélve. Most már sajnálhatjuk, h a MKKP nem került be a nagyházba, mert érdekes helyzeteket teremtettek volna ott. Köteleslaci már bajusz nélkül ülne, mert egyenként tépte volna ki a szőrszálait kínjába.
karma1
@lampa laz: Hat azert ezt erosen vitatnam,... Nem akarjak ok megdonteni a puhost, de polgarpukkasztassal sokat el tudnak erni.
Szerintem markansan es egyertelmuen ellenallni es kormanyt valtani a DK akar. Ha megfigyeled , orban kovetkezetesen megprobalja a DK-t es Gyurcsanyt karaktergyilkolni: egyetlen VOLT ellenzeki partra sem kolt egyetlen megjegyzest sem, senkirol nem talal ki semmit, kizarolag a Czegledy ugyet forszirozza, es bunteti Dobrev Klarat, holott Czegledy ugyeben meg nem hozott iteletet (de az uggyel kapcsolatban mar 15 millas buntetessel mar sujtotta az Altust. Holott Klara asszony elmondta, hogy nem a mukodo cegebol adott penzt kolcson, hanem az amugy penzugyi tanacsadassal foglalkozo agabol, es mint barati klcsont adta, nem haszonszerzesi cellal, )
A Ketfarkuak nagyon jok, de amikor a szavazaskor Kovacs Gergo kikerte maganak azt, hogy tobben megkertek visszalepesre, akkor nalam elrugtak a pottyost.
Tudtak, hogy meg veletlenul sem nyernek az adott keruletekben, es a szavazatuk igy a fideszt fogja gyarapitani, de akkor sem leptek vissza. Epp ezert feltetelezem, hogy ok lennenek a legjobban meglepve, ha komolyan szamottevo tagsaggal pont ok lennenek a kihivoi orbannak. De mindenesetre ertekelem, hogy felhivjak a hibakra a figyelmet es amit tudnak, onerobol ki is javitanak.
Az mar csak orban elmebajara a legjobb bizonyitek, ahogy - a csicskasait is megfertozve az agybajaval - ilyen fityfaszos rendelkezeseket hoz , mint "uj sopru" meszaros polgi...
lampa laz
@karma1: No nem váltó pártnak gondolnám őket én sem, de abba a parlamenti mocsárba ami ma van, elfértek volna. Az tény, h nem volt jó húzás tőlük, h nem léptek vissza, de a 2/3-ad nem rajtuk, hanem az addig is parlamentbe ülő faßforma ellenzéken múlott.
karma1
@lampa laz: ... ami mara mar csak a parlamenti berlistakon szerepel (ellenzeki partok)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.