Jelentős szigorítást terveznek 2019-től a műanyag zacskók és az egyszer használatos műanyag eszközök kiszorítása érdekében, s 2021. január elsejétől teljesen betilthatják a műanyag zacskókat – jelentette be Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbánnak a műanyagpalackokról is a migránsok jutnak az eszébe. Ha nem az Orbán-kormány győz a választáson, akkor Szirmabesenyőn nem fognak többé műanyagpalackokat gyártani, mert jönnek a migránsok. Amúgy fejlődünk, mint a hétszentség, vannak összeszerelő üzemek és gumigyárak, meg műanyag üzem is, de csak addig ameddig Orbán uralkodhat. Aztán nem lesz. Akkor az lesz, hogy mindmeghalunk. Ha Magyarország elhibázza a döntést az április 8-ai választáson, és a nyugat-európai irányba kanyarodik a bevándorláspolitika, akkor a magyar gazdaság fejlődése megáll – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szirmabesenyőn, a PVC műanyag termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozó Ongropack Kft. telephelyberuházási projektjének avatóünnepségén. Egyébként jó alapot fog szolgálni, a műanyagokra kivetetett termékdíj, a kupakLala díjak után, az áremeléshez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.