Bár a magyarok többsége még hisz abban, hogy demokráciában a legjobb élni, a magyar politikai életet illetően mély apátiába süllyedtek. Az emberek fele szerint demokratikus eszközökkel már nem lehet leváltani a Fideszt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Nehéz, de le KELL váltani ez a tolvaj, haramia bandát, máskülönben visszasüllyedünk legkevesebb 200 évet, mint a tatár-, majd törökdúlás idején!!!
tudode
Ha lenne LEGALÁBB magához való ESZE, most kéne abbahagyni, elmenni, elrohanni, ha JOBBAN TISZTELI a hazáját, mint a PÉNZT, és a HATALMAT, hiszen 18 éve KAJÁLJA az ország kenyerét, dúskál abban, amely közül "csak" a tiszteletdíjához lett volna "tisztességesen" joga, ahhoz nem, hogy vitathatóan (nyomdafestéket tűrő hangon), törvényesítetten ZABRÁLJA a köz vagyoná "csak" az elmúlt három évben, Sorostól lenyulásától kezdve, a székházeladásból elkommunizált lóvéból a papi bányájának a szt családban osztódásából

----- .Három év alatt HÁROMMILLIÁRD forintot vett ki cégéből az Orbán család
g7.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
Egyedül SAJÁT MAGÁTÓL kérje számon azt, hogy génhibája miatt rosszul, v hogy GARÁZDÁLKODOTT/DIK azzal a közjogi méltósággal, amelynek bitorlásához HADICSELEK SOROZATÁVAL jutott hozzá!
.
Ki tudja meddig képeSS ez a SZARKABŐRBE BÚJT csúszómászó élősködni közel 30 éve a FÉLREBESZÉLÉSÉVEL!
.
Emberileg OLYAN JELENTÉKTELEN, hogy EGY CSEPP VÉRÁLDOZATOT nem érdemel egy hozzá hasonló POLITIKAI SZÉLHÁMOS!
tudode
@tudode: .
Fontos helyesbítés, mellényúltam a klaviatórán:
.
... ha JOBBAN TISZTELI a hazáját, mint a PÉNZT, és a HATALMAT, hiszen 28 éve KAJÁLJA az ország kenyerét,...
.

.
Hellcat
@Shikari: "Az emberek fele szerint demokratikus eszközökkel már nem lehet leváltani a Fideszt." Szövegértésből megbuktál megint kicsi troll...menj szépen vissza a barlangodba.
Yoda69
@Shikari: Neked az a jo irany ha kilepunk az EU-bol? Mert nagyon kezd igy festeni a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.