A Budapest környéki utakon balesetek és terelések miatt torlódik  forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Koccanásos baleset történt korábban az M7-es autópályán, Törökbálint térségében. Budapest felé, a 14-es km-nél már a leálló sávon állnak a sérült járművek, két sávon halad a forgalom, torlódnak a járművek.

Útinform: balesetek és munkálatok miatt torlódnak a járművek

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A 4-es főúton, Monornál, a 33-as km-nél egy személyautó gyalogost gázolt el, a fél útpályát lezárták.

- A 21-es főúton, a Lőrinci körforgalomnál a 11-es km-nél egy teherautó személyautóval ütközött össze. A főút Salgótarján felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat Lőrinci felé terelik el.

- Lelassult a haladás az M0-s autóúton a dunaharaszti terelésnél a 23-as és 24-es km-nél, az M1-es autópálya felé.

- Erős a forgalom az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon a bagi terelésnél, valamint Mogyoród téréségben, az M2-es autóúton Göd térségében a városközpont irányába, a 4-es főúton Monornál, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, valamint az 51-es főúton az M0-s autóúti csomópont közelében.

- Hegyeshalomnál, az M1-es autópályán a határátkelőnél mindkét irányba zavartalan a forgalom.

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.