Három cég készítheti el nettó 396 millió forintért az M0-ás autóút nyugati szektorában, a 10-es számú főút és az M1-es autópálya közötti szakasz megvalósíthatósági tanulmányát, a környezeti hatástanulmányát, valamint kötelesek megszerezni a jogerős környezetvédelmi engedélyt is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazi abszurd

Hogy egyelőre még a ködös jövő az egy dolog, de egy földrajzi baromság is

Jó-jó, tudjuk, hogy Őfenesége fölfedezte a németektől mentes Közép-Európát, sőt újabban már a szerbeket is beleveszi, de azt azért nem gondútam volna, hogy az égtájakat is átírják.
A napi.hu számolt be „Kezdődhet az M0-as folytatásának tervezése” arról, hogy mit olvasott a közbeszerzési értesítőben. Elsőre azt gondoltam, hogy a szokásos firkászi trehányság, de rá kellett jönnöm, hogy az ugyancsak szokásos nem gondolunk utána, hogy mekkora baromságot közölnek velünk. Ellenőrzés, vagy legalább belegondolás nélkül híresztelni kezdjük.
Igen a „2018/197 számú Szolgáltatásmegrendelés”-nek az a címe, hogy „Eredmény:Megvalósíthatósági Tanulmány és környezeti hatástanulmány elkészítése, valamint jogerős környezetvédelmi engedély megszerzése az M0 autóút nyugati szektor 10. sz. főút-M1 autópálya közötti szakaszára.”

Csakhogy a 10-es és M1 közötti rész nem a nyugati, hanem az északi szakasz!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.