A magyar kormány nemrég osztott meg egy videót, amelyen az európai liberálisok frakcióvezetőjének a szavaira hívja fel a figyelemet.

A kampányvideó szerint Guy Verhofstadt, a  Liberálisok és Demokraták Szövetségének a frakció vezetője korábban azt mondta, hogy Európának szüksége van a migrációra.

A video szerint azonban jelenleg a tömeges migráció veszélyezteti a kontinenst: milliók tarthatnak Európa felé, több terrorista támadás is emiatt történt, ezért meg kell védeni a külső határokat. A kampányvideó végül azt javasolja: „fel kell rázni Brüsszelt. ”

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az eredeti szöveg amiből a videón is jól látható módon kivágták:

"Ki kell építenünk a legális migráció szabályrendszerét Európában. Szükségünk van a migrációra, de legális módon és pillanatnyilag ennek ellenkezője történik: illegális migráció és emberkereskedelem."
Pegero
Idézem Takács Tamás facebook hozzászólását!
"Gyakorlatilag, mivel magyarországra kvázi a kutya sem akar menni - aki menne, az is hamar eltakarodik majd, ezért nyilvánvaló, hogy ennek a sok szarkeverésnek és migráncsozásnak egyetlen célja van: hogy a sok hülye magyar ezen csámcsogjon, a hazaáruló rafinált aljas férgek meg minden bűncselekményt, hazaárulást büntetlenül megússzanak, amit elkövettek. ...és mivel jó sok hülye magyar van, ezért meg is fognak úszni mindent."
Valóban nem Magyarország a migránsok célpontja, de a "nagy befogadóknak" is kezd gondot okozni a "sáskainvázió"! Ebből következik, hogy a nyakunkba akarják varrni a felesleget, amit egyébként gazdaságilag nem bír el ez az ország! Van elég ingyenélő, szociális támogatásban részesülő cigányunk, nem kellenek még ide olyan migránsok, akik szintén képtelenek integrálódni, ráadásul nem lehet kiszűrni a terrororistákat sem az illegális bevándorlók közül!
Véleményem:
aki aggódik Magyarországért a migránsok betelepítése miatt, az nem csámcsógó hülye magyar, mint ahogy én sem érzem magam annak!
Elég érthető voltam kedves Takács Tamás?!
human
Orbán nem csak a propagandát próbálja exportálni külföldre, de a NER-t, azaz a központosított koruppciót is próbálja majd eladni azoknak a poitikai erőknek akik erre vevők. Nem kell, hogy ezek kormányzó erők legyenek, hisz Orbánék is 2002 és 2010 között ellenzékben alapozták meg a központosított korrupciót első lépésként önkormányzati szinten. Orbán átadja ezt a receptet, hisz ő is szívesebben mozog egy olyan politikai környezetben ahol össze tudnak majd kacsintani.
kamazuka
Ha a széken nyuszy Petőfin?
.ejh what is stone's chikens mother.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok