Nagy visszhangot váltott ki Simonka György választókerületében a Népszava cikke szerint, hogy a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte a fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Simonka a gyanú szerint nem tett mást, mint több másik párttársa, valamint a kormány által megtolt vállalkozók nagy többsége: hatalmával visszaélve több millió forint kárt okozott. Köztudott ez több hazai vállalkozóról és politikusról is, Polt Pétert mégsem hozza lázba a dolog. Még csak bűncselekményekre utaló nyomokat sem talál a fideszes legfőbb ügyész, azonban most valami megváltozott. Poltnak kiadhatták utasításba, hogy Simonka Györgynek meg kell bűnhődnie, valami olyat tett, ami megengedhetetlen a fideszes pártcsaládban. Az, hogy a valós ok egyszer ki fog-e derülni, azt kétlem. Az azonban biztos, hogy Simonka Györgynek ezzel vége van, mint a botnak. Majd lehet mutogatni a skalpját igazolandó, hogy milyen példásan működik a magyar igazságszolgáltatás.
index.hu/belfold/2018/10/17/felfuggesztenek_simonka_gyorgy_mentelmi_jogat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.