A Turay Ida Színház fiatal munkatársának esélye sem volt a túlélésre.

A gödöllői gázoló két hét múlva áll újra bíróság elé, ahol arról döntenek, hogy enyhítik, súlyosbítják vagy helybenhagyják

az elsőfokú ítéletet, amely szerint 11 év 8 hónapnyi börtönbüntetést kapott. A Blikk információi szerint Sz. Lajos nehezen viseli a rácsok mögötti életet, a mindennapok elől a vallásba menekült.

A családapa 2016-ban bódult állapotban elvette gödöllői házuk előtt B. Zsófia autóját, majd amikor a fiatal lány ezt észrevette és belekapaszkodott a jármű ablakába, a férfi gázt adott, mire Zsófi az árokba esett, az autó pedig teljes súlyával ráborult. A Turay Ida Színház fiatal munkatársának esélye sem volt a túlélésre.

Zsófia édesanyja az eddigi összes tárgyalásra elment, hogy saját szemével lássa, ki vette el tőle imádott lányát, Zsófit.

„Azért jöttem el, mert szerettem volna látni a vádlottat, és szerettem volna bármit látni rajta, valami emberit, de sajnos ez illúzió volt. Csak a közönyt láttam.Senki nem engedheti meg magának, hogy elvegye egy ember életét” – mondta az anya.

Sz. Lajost első fokon a bíróság:

jármű önkényes elvétele, közúti veszélyeztetés, járművezetés bódult állapotban és segítségnyújtás elmulasztása miatt 11 év nyolc hónapra ítélte. Az általa elkövetett bűncselekmények büntetési tétele a Btk. szerint 5–15 évig terjed.

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.