Sztrájknapot hirdettek szerdára az ELTE Társadalomtudományi Karának oktatói és hallgatói, az eseményhez – ahogy korábban megírtuk – csatlakoztak a Corvinusról és a CEU-ról is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...mert ugye vakációban kibolond tüntetne...azt senki nem fizetné.
Aki Én
@Csizmás Kond: @Shikari: Ezek felsőoktatási intézmények, egyetemek. Oda többnyire magas intelligenciájú, okos, értelmes emberek járnak tanulni, oktatni.
Nem is csoda, és ez esetben megbocsátható, hogy ti ketten hozzáböfögni sem tudtok a témához.
Tömeges demonstráció pedig volt április 8-án, ahol a nagy többség elmondta, hogy nem kér ebből a korrupt kormányból.
desiro
Az okoskos shikari megmondta az okosok buták, ő mint buta, okos és punktum...
menekült
FREEDOM FOR EDUCATION!

Ez Európában természetes, kivéve Magyarországot. Hatalmas szégyen ez nekünk, és borzasztóan káros a jövőnket tekintve. Az az igazi hazafi, aki most ott tüntet a diktatórikus hatalom aljasságai miatt. Jó lenne, ha ez egy tüntetéssorozat lenne, és csatlakozna hozzá minden ember, aki a szívén viseli hazánk sorsát.
Ez a kormány nem egyszerűen ostoba, hogy nem ismeri fel az oktatás mennyiségének, minőségének és szabadságának fontosságát, hanem gonosz, bűnös és hazaáruló is.
És ugyanilyen ostoba, gonosz, rosszindulatú és bűnös az is, aki támogatja ezt az alávaló hatalmat, akárcsak azzal is, hogy ide mindenféle marhaságot ír a tüntetők ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.