Az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP is aláírta azt a dokumentumot, amely alapján a volt macedón miniszterelnök ügyének kivizsgálására egy bizottságot állítana fel. 

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az ellenzék a Gruevszki-ügyben

Fotó: AFP

Vizsgálóbizottság derítené ki, hogy kinek, milyen feladta lehetett abban, hogy Nikola Gruevszki Magyarországra érkezhetett, ahol a menedékstátuszt is megkapta. A Kövér Lászlónak november 26-án benyújtott dokumentumban úgy fogalmaznak az aláíró pártok:

a volt macedón miniszterelnök jogerős bírósági ítélet elöli Magyarországra szökésében történő közreműködését és érintettségét feltáró vizsgálóbizottságot

állítanának fel.

Az MSZP mellett a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP is megtalálható az aláírók között. A bizottság 12 tagból állna, amelyből a kormánypárt hatot adna (5 fideszes, 1 KDNP-s), és emellett kettő jobbikos és 1-1 MSZP, DK, Párbeszéd és LMP képviselő is jelen lenne.

A bizottság nemcsak a Külgazdasági és Külügyminisztériumot vizsgálná, de a szkopjei magyar nagykövetséget is. A kezdeményezők arra kíváncsiak, hogy támogatta-e Magyarország bármilyen formában Gruevszkit az ellene folyós eljárások során, hogy mely külképviseleteken kezdeményezték azokat a nyilatkozatokat, amelynek alapján a macedón exelnököt Magyarország általi menekültként „ismerhették el”, ezáltal is megkönnyítve azt, hogy beutazhasson az országba.

Az állami, kormányzati szereplők és hazai hatóságok felelősségére is kiterjedne a vizsgálóbizottság munkája.

(ATV)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Demokrácia pedig egypártrendszerben nem létezik. A parlament évek óta tökéletesen értelmetlen, felesleges cirkusz. Senkinek, egyetlen egy pártnak sincs beleszólása semmibe a világon. Ez innentől azt jelenti, hogy az ország kicsit több, mint fele (itt most csak azokról beszélek, akik részt vettek a szavazáson) képviselet nélkül maradt az Országgyűlésben, az ország több mint fele nem szólhat bele a saját sorsába sem. Az a baj, hogy felszámolták a demokráciát (nem, nem az a demokrácia, ha az van, amit én mondok, hanem az, ha mindenkinek joga és lehetősége van beleszólni közös ügyeinkbe), végletesen szétszakították a társadalmat és olyan ellentétet szítottak az országon belül és a határainkon kívül élő magyarok között, amit képtelenség jóvátenni. A cél szentesíti az eszközt elv nem működik, hazug, kártékony. Mert a cél néhány család eszelős gazdagodása, az ország kifosztása, a társadalom végletes lepusztítása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Az ellenzék jócskán besegített a Konda 2/3-ába,,,,a választásnál,,,,( talán Gyurcsány a kivétel ),,, A többiek.. ?? Csókolják meg a Putris dagadt valagát...Oszt jó napot.
Eladott Ország
Orbán Viktor olyan távol tartotta magát ettől az ügytől, hogy a fideszes külügyminisztérium beosztottai taxiztatták az ürgét, a fideszes belügyminisztérium pedig érvényes útiokmányt állított ki a nevére. A mindenkire vonatkozó jogszabályokkal öblögető Orbán Viktor tehát gyakorlatilag egy bűnözővel szembeni politikai lojalitás okán feljogosította magát arra, hogy megszegje a magyar törvényeket, és az aljasság megkoronázásaként maga elé tolja az országot és a magyar hatóságokat. Ez Orbán Viktor tisztessége, ezek Orbán Viktor szövetségesei. Nem az Európai Unió, nem a NATO, nem az ENSZ, nem a jogállamiság, hanem korrupcióért jogerősen elítélt bűnözők. És nem szégyelli, büszke rá, hogy neki ilyen haverjai vannak. Akiknek nem azt mondja, hogy bármennyire is Soros a képzelt ellenség, ez már nem fér bele, mert egy tisztességes ember – aki a családtagjaival ellentétben a barátait képes megválogatni – nem állhat elítélt bűnözők pártjára. Akkor sem, ha keresztények, konzervatívok, és igaz hazafiak.
papa.49
Ma olvastam, hogy ,,még nem is találkozott ezzel a pacákkal,, mióta itt van, érdekes mert az első estét ott töltötte a faszi a Cinege utcában !!!
ferenczalai33
[-Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Brandywinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.