A fővárosba vezető utakon élénk a forgalom, az M7-es autópálya 82 kilométerénél egy felborult kisbusz miatt van torlódás.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 82-es km-nél egy kisbusz felborult. A Lepsény, Polgárdi kihajtó közelében egy sávon, folyamatosan halad a forgalom. A néhány száz méteres a torlódáson pár perces araszolással át lehet jutni.

- Élénk a reggeli járműforgalom. Annak megfelelően Budapest felé az M3-as autópályán Mogyoródnál, valamint az M0-ástól befelé. Az M2-es autóúton Gödnél, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 11-es főúton Szentendrénél, a 4-es főúton Monor és Üllő között, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s felhajtóig. A Csepel szigeten a II. Rákóczi Ferenc úton a városközpont felé az M0-s halásztelki csomópontjánál akadozik az előrejutás, mindkét irányban. Valamint az M0-s autóút déli szektorán az M1-es és az M5-ös között, mindkét irányban közel fél órás menetidő növekedéssel számoljanak!

Útinform: Budapest körül alakul a torlódás, több helyen balesetek lassítják a forgalmat

Fotó: pixabay.com CCO

- A Gyál és Vecsés közötti összekötő utat lezárták az M0-s körforgalom után gyalogos gázolás miatt, a forgalmat rendőrök irányítják.

Útállapot, látási viszonyok:

Az Útinform jelentése szerint országszerte túlnyomórészt csapadékmentes az idő, de Jászberény és Gyöngyös térségében hószállingózás előfordulhat.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata többnyire száraz, de több helyen a síkosságmentesítés következtében sónedves.

A látási viszonyok mindenütt jók.

Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, Mohács térségében élénkebb széllökésekre is lehet számítani.

A hőmérséklet -9 és -1 C fok között változik.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai25
_-_--Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.