A magyar iskolaválasztás érdekében 20 ezer határon túli óvodásnak küld karácsonyi ajándékot a Rákóczi Szövetség – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint karácsonyig a Kárpát-medence közel ezer településén a magyar óvodások Mátyás király mesekönyvet kapnak, amelyhez a szülőket megszólító és a magyar iskolaválasztásra bátorító levelet is mellékelnek.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai999
[--Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kisrigó
Gyalázat! Itthon meg lépten nyomon a szegény, rászoruló, éhező gyerekeknek gyűjtenek! Fel sem lehet sorolni, hogy mennyi alapítvány kéri a támogatásokat, hiába, ez is bizonyítja, hogy ihaj-csuhaj az életünk! Már megint keresett egy kis lóvét valamelyik "mi kutyánk kölyke"! Kettős haszon, jó lesz a szavazókat is biztatni. Itthon meg a szülőktől kérnek "hozzájárulást" a Mikulás csomaghoz itt- ott. Lehet tapsolni és kezet csókolni!
kokopelli
@kisrigó: ..ez a "kopott-báró jelenség" ill. cselekvés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.