Amilyen rémes volt ez az év, meglehet, végül azt kérem majd a családtól karácsonyra, hogy fizessenek be engem valami Év Embere díjra, esetleg egy kisebb vadnyugati egyetem díszdoktori címére. Kell az egómnak végre valami prompt megerősítés, és persze a díszoklevél sem mutatna rosszul itt, az íróasztalom mellett.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy húron pendülünk

tudom nem lehet az asztalra kienni, de nekem ő a kedvenc publicistám

N.Kósa Judit ismét egy remek kis írással jött elő (arról, hogy International Property Awards nemzetközi ingatlanos szervezet mit lát bele a Dózsa György úti munkagödörbe), s ráadásul – tudom ez nagyon szubjektív -, de punt ugyanaz ugrott be neki a dologról, mint nekem, csak ő diszkrétebb volt s nem tett egyértelmű utalást (aki akarja persze beleértheti) Nógrádi Gyuri-bácsi egyetemi tanárságára! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja egy dologról mindketten megfelejtkeztünk; a Dagályon épült rondaságról már sokkal nagyobb készültségben derült ki, hogy nem a tervezett épületet készítik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.