Az M0-s déli szakaszán torlódik a forgalom.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M7-es autópálya 66-os km-nél, Székesfehérvár térségében a főváros felé baleset történt. Az arra közlekedők sávzárásra és torlódásra számíthatnak.

Útinform: Budapest körül a szokásos csúcsforgalom alakult ki

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A fővárosba vezető utakon a szokásos reggeli csúcsforgalomra lehet számítani. Telítődnek a sávok az M0-s autóút déli szektorában a dunaharaszti terelésnél és a Nagy-Duna-hídnál mindkét irányban.

- Torlódik a forgalom az M3-ason Bagnál, Mogyoródnál és az M0-s csomóponttól a városközpont felé, valamint az M2-es autóúton Göd térségében is.

- Nagy a zsúfoltság a Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc és a Csepeli úton, továbbá a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál, a 4-es főúton Monortól és a 31-es főúton Mende térségében.

Út- és látási viszonyok:

Országszerte borult, felhős az idő az Útinform jelentése szerint. A Nyugat-Dunántúlon, és a keleti országrészben nagyrészt havas eső, eső esik, vagy szállingózik a hó, elszórtan havazik.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és a mellékutak burkolata nagyrészt vizes, nedves, vagy a preventív sózás miatt sónedves. Csak elszórtan találhatók száraz útszakaszok.

A látási viszonyok mindenütt jók.

Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, Ajka térségében viszont élénk széllökésekre kell számítani.

A hőmérséklet -2 és +2 fok között változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.