Az elmúlt napokban számos történetet olvashattunk olyan fiatalokról, akiket olyan tettek elkövetésével vádoltak, amiket állításuk szerint nem követtek el - ráadásul sok esetben olyan emberekről beszélünk, akik ott sem voltak a cselekmények, a tüntetések helyszínén. Ez egy újabb történet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Rémes!
.
Így "SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK", kiszolgáltatva egy nő az ERŐSEBB nemnek, de emberileg sokat ártanak a tisztességes rendőröknek, mivel a rezsim felhígitotta a rendőrség sorait olyan szinten, mint a BUGYI varrókat a gyorstapaló OKJ-s öt hónapos tanfolyammal!
.
Ennyi idő alatt még EGY KOFÁT sem lehet továbbképezni olyan szinten, ha ÁLMÁBÓL felébresztik tudatában legyen, hogy nem bugyi varró, hanem az állampolgárokat SZOLGÁLJA ÉS VÉDI!
vacsi
"sok esetben olyan emberekről beszélünk, akik ott sem voltak a cselekmények, a tüntetések helyszínén"

Ha nem voltak ott, hogyan tartóztathatták le őket?
vacsi
Sajnos, ilyenkor nem biztonságos az utca. 56'-ban tudok olyanról,aki kenyérért állt sorba, amikor végiggéppuskázták a sort; egy ismerősöm 17 éves fia a kapuban kíváncsiskodott, amikor eltalálta egy golyó; és sajnos, volt olyan is, akit munkába menet lőttek le - egyik esetben sem a rendőrök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.