Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A párt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs közleményében felhívja a figyelmet, hogy a levélben szóba kerül a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választás, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Szerinte

Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzékkel kapcsolatban pedig azon a véleményen van, hogy már bebizonyították, hogy rájuk nem számíthatnak ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. „Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben” – áll a közleményben.

Nemsokára újra levelet küld Orbán Viktor

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához- olvasható a kormánypárt honlapján.

Cikk- és címlapkép: AFP

(ATV)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.