Mostanában erősen rájár a rúd kedvenc nemzeti kisebbségeinkre. Persze itt lehet gondolkozni mindenféle háttértörténeteken, de ami mindenféle spekuláció nélkül is lejön, az az, hogy az elmúlt pár napban olyan médiafigyelmet kaptak, mint az olimpia, a kutyatámadások és a barátok közt szereplői együttvéve.

Feltöltő: candy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
Ha az odakozmáltak neki is péppé vernék a fejét, eltördelnék a kezeit kíváncsi lennék milyen cikket tudna a diktafonjára mondani?!
Fikázni könnyű, de álljon helyt az áldozatok helyett!!
candy
Ezért nem csak a kozmások szoktak péppéverni embereket, a hazafias leukémiafront is ott van a szeren e tekintetben...
nyirtass
@candy: Egyre több embernek nyílik ki a szeme, hogy az általad "hazafias leukémifront"- nak nevezett Jobbik igazat beszél, a rasszizmust csak ráfogják, hogy az embereket elijesszék tőle, és már idáig is többet tett az országért mint a rendszerváltás 20 éve alatt az egész politikai hatalom.
Keresztényi erkölcsökön nyugvó, tisztességes és valódi demokráciáért és egyenlőségért harcol.
Persze, hogy ez nem tetszik a "felsőbbrendüséget" hirdető és élvező élősködőknek.
Ezért félnek tőle és alaptalanul uszítanak ellene!!!!
- Te hova tartozol?
candy
@nyirtass:
Már alapjában véve a keresztény erkölcsiséggel problémáim vannak. Egy politikai platform legyen ateista, válasszuk el az egyházat és a politikát.

Igazából azon emberek közé tartozom, kiknek jelenleg egyik PR párt sem képviseli az érdekeit. Amennyiben mondjuk egy homokozóban élnék, épp leszarnám, hogy mi történik ilyen téren, csak az a baj, hogy nem homokozóban, hanem hivatalosan egy országban élek.
Evikati
@nyirtass: bennem a ruhájuk kelt félelmet. Csúnyák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.