Demszky Gábor eladja az Isztriai-félszigeten fekvő Kusariban lévő villáját, az ingatlanért mintegy százmillió forintnak megfelelő horvát kunát vagy eurót szeretne kapni – értesült a Magyar Idők.

A volt SZDSZ-es budapesti főpolgármester ingatlana három részből áll.

Ennyiért árulja Demszky az isztriai villáját

Fotó: annalinea.hr

Az ingatlanokkal foglalkozó honlapon szereplő hirdetés szerint

a teljesen felújított, kőből épült ház légvonalban ötszáz méterre, úton mintegy három kilométerre fekszik az Adriai-tengertől, közvetlen rálátással a Kvarner-öbölre, Rijekára és Cres szigetére.

A Magyar Idők úgy fogalmaz a villáról:

A kopár, sziklás tájban üdítő színfoltot jelentett a villa belső udvara, ahol a térségre jellemző krónikus vízhiány ellenére méregzöld gyep volt, este pedig lámpák világították meg a rusztikus kőfalakat. A házhoz gondnok is dukált, aki az apróbb kőművesmunkákat is elvégezte, de itt tartotta a főpolgármester a tulajdonában lévő arab telivér kancáját és annak csikaját is.

15 évvel ezelőtt robbant a politikai botrány: Demszky Gábor Budapest főpolgármestere az FKF Zrt. autójával, sofőrrel jár a 2002-ben, Adrián vásárolt nyaralójába. Demszky 2004-ben erről úgy nyilatkozott: "számos minisztert is a sofőrje visz nyaralni" – írja az Index.

Az egykori főpolgármester 2002-ben ötmillió forintos áron vette meg az Abbáziától harminc kilométerre fekvő telket és a rajta lévő romos építményeket. A Városháza 2004-es közleménye szerint az öt épületből álló ingatlanegyüttesre családi kölcsönökből és ingatlaneladásokból jött össze a pénz, és az épületeket Demszky és akkori felesége négy barátjával közösen vásárolta meg. A Magyar Nemzetnek 2004 nyarán a helyszínen Demszky úgy nyilatkozott, hogy két balatoni házat adtak el, hogy az isztriai villát megépíthessék – emlékeztet a lap.

A luxusnyaralóban sokáig nagy élet volt, a főpolgármester és politikus barátai, cégvezetők, művészek adták egymásnak a kilincset.

Legutóbb tavaly augusztusban Demszky Gábor és a kusari villa azzal került be a hírekbe, hogy ötödik feleségével itt tartották a mézesheteiket

- írja a Magyar Idők.

Forrás: Index, Magyar Idők

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Hol van Demszky Mészáros luxus életvitelétől...?
Csak egy kis kódis mellette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ha itt unatkozol, javaslom a már, majdnem minden helyen megtalálható szex társkereső oldalakat. L. itt az utánad következő hsz.
1magyar
A fidesz 2010-ben azt ígérte elszámoltat. Ezzel nyerte meg a választást.
Ez kimaradt valamiért. De inkább utánozzák az előző kormányokat.
Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
advocat
És? Viktor háza drágább! Meg Petikéjé - apai segédlettel. Aki kivamzerkodta magát. A társak ülnek?
papa.49
Kinek mi köze hozzá ???
Az Adrián árul egy ingatlant 100 milláért,
a Palik, Marsi páros Siófokon árulja a házukat 315 milláért !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.