2017-ben a teljes GDP-termeléshez viszonyított építőipari részesedés Magyarországon nem érte el az öt százalékot (4,8%), némileg elmaradt ezzel az uniós átlagtól (5,4%) és a hagyományosan hasonló gazdasági szerkezettel rendelkező régiós versenytársakétól is, mint Románia (6,4%), Szlovákia (7,7%) vagy Lengyelország (7,3%). A GKI adataiból az is kiderül, hogy a lakosság körében egyre többen terveznek építkezést vagy felújítást. Az idei év elején több, mint félmillió ember volt érintett a kérdésben, miközben a kiadott építési engedélyek száma több, mint tizenötezerrel meghaladta a használatba vett a lakások számát 2018-ban, tehát a hazai piacon adott a tér a további növekedésre.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nézzük meg a Központi Statisztikai Hivatal adatait. Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s.png
Hát erre nincs miért büszkének lenni. A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult. Minimál bér az EU-ban 2018:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/minim%C3%A1l.jpg
Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk. Magyarország már egy pár éve kivándorlóország. Szép, hogy az ezért felelős pártunk és kormányunk nyíltan hirdeti, hogy ez így jó. Nem is tud több lakás épülni,mert a szakemberek döntő része már határon túl boldogul. Nincs szakember és nincs szakképzés, a fiatalok számára ez nem egy vonzó alternatíva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.