Egy autó akadályozta a villamos forgalmat az Oktogon és a Blaha Lujza tér között.

Tanulóvezető az autójával egy időre megbénította a 4-es, 6-os villamos forgalmát is, ezért pótlóbuszokat kellett beállítani. A BKK közlése szerint a helyzet már rendeződött, és a forgalom zavartalan.

Az eddigi információk szerint a balesetben senki sem sérült meg.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az oktató mi az ördögöt csinált közben? Telefonált?
egyember
Megáll az ész, lekuporodik és születnek a nagy gondolatok.
(Sok évvel ezelőtt a 49-es villamos pályáján egy Trabi lerobbant. Nem lehetett tolni (beragadt fék, sebváltó?), a villamos utasai közül néhány markos pasi felemelte és arrébb tette. Rendőrség, mentők, tűzoltók, jegyzőkönyvek nélkül. 5 perc alatt.)
namihami
Kedves kommenttársak. Mielőtt hozzászolnék, két megjegyzés:: telefonkijelzőn (kicsiben) látom és nincs oktatóbarátom vagy rokonom.
De, mivel nem látom rajta a tanulókocsi részére kötelező tetőtáblát, ezért szerintem ez a tanuló már jogsis, csak most kezdő.
Éppen rzért inkább azt érzem gondnak, higy egy minimális tapasztalattal sem rendelkező, akit könnyen megriaszthat valami váratlan, azonnal beülhet egy ilyen teljesítményű autóba, amelyik a legkisebb gázadás esetén is nagyot tud ugrani. A motorosoknál adott, hogy amíg nem szerez meg egy bizonyos rutint, addig adott teljesítményű gépre se ülhet.
Ezokból ugyanez nem lenne hátrány autó esetén se, ha egyébiránt már van is annyi pénze, hogy a gyakorlat megszerzéséig is tönkrevághat egy ilyen áru autót.
ila51
@namihami: úgy van , Ő már friss jogsis nő , mint a frissített hírek írja , már nem volt szomjas
vacsi
@namihami: Mikor még én tanultam vezetni, a friss jogsival rendelkezők is sokszor kitették a tanulóvezetőt jelző táblát, amíg gyakorlatot szereztek.
papa.49
@vacsi: Ma már nem divat, de azért vannak a közlekedők között olyanok is akinek több évtizedes a jogsija, és még se vezetett 5000 km. na ott is hiányzik a rutin ...
ila51
@vacsi: most sem lenne ciki , ha kötelező lenne kitenni , a többi is méltányolná .
Angliában egy évig kötelező az L tábla , mondjuk ott figyelnek is egymásra . Nekem a hajam az égnek áll ott amikor a kerékpárosok cikáznak , de nincs baleset .
namihami
@vacsi: Ami ma sem lenne hülyeség, sőt, mondjuk fél- vagy egyévig akár kötelező is lehetne, mert a többi is tudná, látná, hogy egy mazsi van mellette. A régiek is jobban figyelnének mindenre és az esetleges malőrjeit is jobban tolerálnák.
Ezért lett volna célszerű bevezetni (pl. a német mintára) a körzeti rendszámot is. Mert ha mondjuk Pesten látsz egy pécsi autót kicsit bénázni, akkor tudod, hogy esetleg csak ismeretlen helyen jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.