Érdemes újra perelni? Nem is kell már törleszteni? Pénz jár vissza? Sok tévhit terjeng, de most megpróbáltuk összefoglalni a devizahitelesek aktuális jogi helyzetét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Amiatt cicózhatnak a rafrinált, ill. .. f é l r e s i k e r ü l t . szégyentelen jogÁSZOK, mivel ahhoz, hogy EZEK az országot pofátlanul elterelő hadjáratot folytatnak arról, hogy KILENCEDIK ÉVE .. a l k o t m á n y o s .. v á l s á g .. leple alatt úgy forgatják a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL a kormánykereket, például a DEVIZAHITELESEK jogállását illetően is:
.
----- Dr Gyarmati Éva /10 évig bankjogász/ felszólalása
.
www.youtube.com/watch?v=YzAiuassBK8&t=624s
.
Bővebben az ügyvédnő
.
------- Egy volt bankjogász leleplezi a banki és politikai csalásokat...

www.youtube.com/watch?v=Bxwjj1FLXr8.
.
A rendszerváltás óta a MINDENKORI ÁLLAMOT is terheli a .felelősség a. T U D A T O S .. T Á R S A D A L O M .kinevelését illetően, különben nem henteregne az ország EZEKNEK a politikai kalandoroknak ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGGAL együttjáró zsibézésükben, a mocskukban!
.
Például:
.
ŐKAPZSISÁGA, és a sleppje 180 Ft-on törleszthette devizaadósságát:
.
----- Orbán már törlesztette ötmilliós frankhitelét
.
www.origo.hu/itthon/20110917-blikk-orban-viktor-vegtorlesztette-otmillios-svajcifrank-hitelet.html
.
Sajnos az EURÓPAI BÍRÓSÁG sincs tudatában azzal, hogy ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG van Magyarországon, és POLITIKAI szélhámoSOKK szívják a társadalom vérét, KEGYELEMKENYÉREN tartva!
Jozefina
Kilakoltatási moratórium meghosszabbítása???
444.hu/2019/04/18/ellenzeki-kepviselonok-egyutt-kezdemenyezik-a-kilakoltatasi-moratorium-meghosszabbitasat
Nem a meghosszabbítást, hanem a megszüntetést kellene kezdeményeznia keresztényi és család centrikus kormánypártoktól!!! Más országok bankjai túlélték a devizahiteles banki szerződések megsemmisítését!!! Nálunk miért nem lehet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.