Amerika és Magyarország hangja közös az illegális migráció megállításában, a biztonságpolitikában és az üldözött keresztény közösségek megőrzésében – írta Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője Trump és Orbán találkozójáról.

A KDNP itthonról is hallja Amerika hangját

Juhász Hajnalka, aki a Magyarország humanitárius segítségnyújtása nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséért felelős miniszteri biztos és az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke is, kiemelte: az európai parlamenti választások előtti hétre időzített meghívás megkérdőjelezhetetlen üzenet a liberális európai vezetőknek, hogy az amerikai elnök Európa jövőjét illetően a Magyarország miniszterelnöke által kijelölt utat tartja támogathatónak.

Hozzátette, hogy Donald Trump stratégiai jelentőséggel emelt ki három pontot Magyarországgal kapcsolatban: elsőként a miniszterelnök szerepét hazánk biztonságának megőrzésében, Magyarország NATO tagságának a térségben betöltött jelentőségét, és azt az elkötelezett missziót, amelyet az üldözött keresztény közösségek megőrzéséért tesz a Közel-Keleten.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt a faszságot a főnökeid nem merték elbüfögni, ezért te lettél a megmondólányka. Hajnalka, Hajnalka, téged sem az eszedért szeretnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.