A budapesti nyomozók egy korábbi unokázós csalással összefüggésben elfogtak egy 16 éves lányt, valamint társa, B. Szabina ellen elfogatóparancsot adtak ki. Korábban a budapesti rendőrök elfogtak két férfit, akik unokázós csalásokat követtek el.

A fővárosban elfogott unokázos tettesek vezetékes telefonszámokat hívtak fel, a telefonáló a hívott fél rokonának, vagy barátjának adta ki magát és közölte, hogy

a közeli hozzátartozójukat albánok rabolták el, s tartják fogva. Amennyiben a hívott fél hajlandóságot mutatott a kért pénz átadására, elmentek a pénzért, vagy egy szeméttárolóba dobatták és később vették ki onnan.

Tizenéves unokázos csalót kapott el a rendőrség

A nyomozók szerint az elkövetők 16 személyt hívtak fel, közülük öt idős személytől

több mint 1,5 millió forint értékben arany ékszereket, valamint hárommillió forintot csaltak ki.

A rendőrök egy kutatás alkalmával mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, átutalási megbízásokat találtak. Kálon elfogták a csalók 16 éves társát, aki az egyik bűncselekménynél a pénzt vette át a sértettől.

A lányt csalás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és azonosították a 26 éves B. Szabinát, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki orgazdaság vétség miatt.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
16 éves lány , nagyon valószínű, hogy egy kis cigó lány akinek volt kitől tanulnia a munka nélküli jövedelem szerzés és per pillanat nem szül, mert mással van elfoglalva ! De ha esetleg nem cigó a csaj akkor is baszódjon meg azokkal együtt akik bűnözésre nevelték és biztatták !!! Egy feltett fénykép jó lenne meg az őseiről is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.