Még ki sem írta a Magyar Turisztikai Ügynökség az összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy szálláshelyfejlesztési pályázatokat a balatoni térségre, amikor a tulajdonosoknak már kész tervei voltak a szállodák felújítására. A Szállodaszövetség is lobbizhatott a vissza nem térítendő állami támogatásért és segített a pályázati feltételek kidolgozásában.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
aki ezen csodálkozik, az nincs teljesen magánál! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Aki ezen csodálkozik az nincs teljesen magánál

300 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatás

A Magyar Turisztikai Ügynökség 300 milliárd forintos Kisfaludy szálláshelyfejlesztési pályázatokat írt ki a balatoni térségre.
A pénz egy jelentős részét: „fideszes parlamenti képviselők, Garancsi István (a Market Építő Zrt. tulajdonosa), Hernádi Zsolt (a Mol elnök-vezérigazgatója) és Csányi Sándor (az OTP Bank elnök-vezérigazgatója) közös cége és Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó ötcsillagos szállodája is sikeresen szerepelt és kaptak összességében több milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást ”!
Miért mit gondútatok, kinek szánták a pénzt???
nevemnick
@RonaGyuri: kell a luxusszálloda azoknak a szurkolóknak, akik a nemzethy futballstadionokba jönnek az évente megrendezésre kerülő VB-re.
Mert ez a cél... ja meg a bagázs zsebének kitömése ,,zsével".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.