Nemzetközi sajtótájékoztatót hirdetett meg szerdán kora délutánra Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke a kormány MTA-t érintő átalakítási tervei és a parlamentnek benyújtott ezzel kapcsolatos törvény ügyében.

(Forrás: hvg.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A gyáva, erőszakos hatalom retteg a tudástól, a függetlenségtől, a kritikus gondolkodástól, ezért mindent eltapos, amit nem képes teljesen uralni. A nemzeti kultúra, amit annyira meg akarnak védeni, a nemzeti tudáskincs, amit mindig büszkén emlegetnek semmivé lesznek. A nem megalkuvó tudósok majd külföldön kamatoztatják a tudásukat mint a múltban is. Mi marad nekünk? A nemzethy kereszténység, a nemzethy dohányboltok, a nemzethy rabszolgatörvény, a nemzethy stadionok és a nemzethy vezetők, vők, lányok, barátok. üzletfelek, plusz a nemzethy nyomor.
Eladott Ország
Vicces hogy Seszták Miklós Kisvárdája többet kapott focira mint amennyiről megy itt a vita lassan egy éve egy gróf Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémiával kapcsolatosan. Eközben Palkovics, [email protected] a kutatásra, innovációra való pénzt egy lószoláriumra.
https://uploads.disquscdn.com/images/84430617...
Lovász László több oldalas levelet írt a parlamenti képviselőknek, akiknél otthon így néz ki a könyvespolc:
https://uploads.disquscdn.com/images/6468e155...
Természetesen Lovász sem gondolja azt, hogy a földkerekség legaljasabb söpredékének, a fidesz képviselőcsoportjának tagjai bármilyen döntési kompetenciával rendelkeznek, vagy hogy bármennyire is érdekli őket az MTA sorsa. Ez egy kötelező gesztus a részéről, így azok, akik külföldről nyomást gyakorolhatnak a rezsimre nem mondhatják, hogy ő nem követett el minden lehetségest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok