Életének 78. évében elhunyt Gergátz Elemér, az Antall-kormány földművelésügyi minisztere. A szaporodásbiológus szakállatorvost az Agrárminisztérium saját halottjának tekinti – közölte az agrártárca kedden.

Gergátz Elemér 1991-ben felkérést kapott Antall József miniszterelnöktől a Földművelésügyi Minisztérium vezetésére. Feladatai közé tartozott a tárca új szervezetének kialakítása, a rendszerváltozás utáni mezőgazdasági szakigazgatás megteremtése.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A magyar mezőgazdaság szétverésében múlhatatlan érdemeket szerzett az Antall kormányban !!!
Commenter
@papa.49: nem is mezőgazdasági szakember volt, ezért "értett" hozzá. Ez pont olyan mint ahogy surjánt kellett kinevezni eü miniszternek patológus létére, elég morbid húzás volt. Kontár kormány kontár miniszterei, akiket most rendszerváltókként kell ünnepelni a regnáló szerint.
papa.49
@Commenter: Én akkor a saját bőrömön éreztem az Antall kormány kiváló képességű minisztereinek a ,,MUNKÁJÁT,, !!!
Commenter
@papa.49: ott indult el a lejtmenet. Az egyetemeken pedig Andrásfalvy Bertalan munkájának negatív hatásait lehetett érezni. Egy Glatz Ferenc után pláne. Az hogy az első szabadon választott kormány lettek, az mekkora "érdem"? Mert manapság ennyit lehet elmondani róluk, már ha az ő esetükben a tevékenységük alapján ez érdemnek mondható.
papa.49
@Commenter: Harácsolók, és tehetségtelen pártkatonák gyülekezete volt az a kormány ...
Commenter
@papa.49: és nagy megalkuvók is voltak, hogy mentsék a menthetetlent és a párt maradékát szépen beültek a fideszbe. Az Antall fiúk is jól elvannak az apjukat méltató közpénzből fenntartott intézettel és kirúgatnak olyanokat, mint Szert Boglárka, aki nem mindenben osztotta a véleményüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.