A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, az érintett megyei rendőr-főkapitányságokkal, valamint a koreai tűzoltókkal együttműködve továbbra is eltűntként keresi a 2019. május 29-ei hajószerencsétlenség utolsó áldozatát.

A keresés kiterjed a folyó teljes, a baleset helyszínétől délre eső 215 kilométeres szakaszára, valamint annak ár- és hullámterületére egyaránt.

A rendőrség készített erről egy videót is:

A keresésben részt vevő vízirendőrök, illetve az ár- és hullámterület átkutatásában részt vevő parti egységek folyamatosan együttműködnek a légifelderítéssel és a korábbi gyakorlatnak megfelelően a keresésben részt vesznek a BRFK speciálisan kiképzett kutyái is.

A rendőrség a honlapján azt írja, a keresést mindaddig folytatják, amíg reális esély van az utolsó eltűntként keresett koreai áldozat megtalálására.

Nem adják fel, nagy erőkkel keresik a Hableány utolsó áldozatát (Videó!)

A keresés mellett a büntetőeljárás – szakértők bevonásával – továbbra is folyamatban van, amelyben egy személy került gyanúsítottként kihallgatásra. A bíróság a gyanúsított bűnügyi felügyeletét elrendelte, amelyet a BRFK ellenőriz. ​

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.