Hadházy Ákosnak csak térkép e táj. Mindenesetre a birtok fölé repült és megnézte, miújság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
A narancsos HARAMIÁK, szokásos EU-s pénzherdálása.hogy "igazoljanak" valamennyit, a zsebeikben eltüntetett óriási összegekből!!!
papa.49
Ami itt van felépítve azt el lehet venni tőlük a bukfenc után a pénz már sokkal nehezebb dió azt nagyon eltudják dugni !!!
De arra is van megoldás fizetniük kell az ellátásért a dutyiban, és méghozzá csillagászati áron számolva !!!
nezelodo
A Gázbúvár majorságbérlete sima pénzmosás, amit megenged magának Orbán, és pofátlanul a lakosságot vegzálja a bankszámlái átvilágítására a a pénzmosás ürügyén maffiavezetés.
A majorság hermetikus elzártsága mellett amúgy mi a garancia, hogy valamelyik "bennfentes" nem lopja e el megint a József Nádor féle birtok kovácsoltvas kerítését, ha helyreállítják az első levágása után?
tudode
Valamennyire ismerve az államigazgatás pü. mechanizmusát, ez "is" csak úgy lehetséges, hogy a pü. csicsKÁSAI járnak kedvében, hogy jókedvre derítsék ŐFŐLMÉLTÓSÁGÁT, ha nem parancsszóra adogatyák, mert az egyenlegnek fillérre stimmelnie kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.