Egy volt fideszes EP-képviselőnek és egy fideszes polgármesternek is díjat adott át Semjén Zsolt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Magyar Érdemrend középkereszt a csillaggal kitüntetést kapott Stumpf István, Réthelyi Miklós, illetve Schöpflin György.

Réthelyi Miklóst az utána következő miniszterekhez hasonlítva, elfogadhatónak tartom, Stumpf István az alkotmánybírók közül a legigazságosabb, bár ez nem nehéz, őt is elfogadom.
Schöpflin György szerintem elfogadhatatlan.
szegfue
@CsipkeRózsa: És Lánczi András a Bp. Corvinus egyetem rektora... igaz ő "csillag" nélkül kapta a kitüntetést...
CsipkeRózsa
@szegfue: Csak a három első kitűntetettre figyeltem, időtakarékosság miatt, a többiek közül úgy sem ismerek mindenkit. Persze, Lánczi már ismerős, de megszoktuk már, hogy a legkevésbé elfogadható személyeket kitüntetik.
szegfue
@CsipkeRózsa: Először én is átfutottam rajta, hiszen nem a legmagasabb kitüntetéssel jutalmazottak között volt, hanem az eggyel kisebbek között. Mivel erre a kitüntetésre a miniszterelnök, vagy a miniszterek egyikének előterjesztése szükséges... igy már "világos"...
Ludmilla
nálam Puskás Tivadar,Szombathely fideszes polgármestere verte ki a biztosítékot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.